Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

söndag 28 september 2008

Urk,Urk Igen!!!

Jäklar i min lilla låda, det gick inte riktigt som jag ville....De satt ju ihop fyra och fyra först ju.....Måste träna lite mera..Och skratta ni bara, jag SKA klura ut det i sinom tid.
Så Det Så!!!! / Majsan....

Testbilder.......

Måste bara visa att Mr.Diezel har fått flytta hem till oss nu!!! Han är helt underbar...Vilket jag hoppas att bilderna visar,och han kommer att bli butikens vakthund...Så alla tjuvar & banditer håll er hemma för här vaktar Mr. Diezel bara så ni vet......Morrr,morrrNu tror jag att jag äntligen lyckats att flytta runt mina bilder!!!! Och finns de kvar när jag tryckt på knappen så Vill jag tacka Madde som visat mig .......För typ en vecka sedan.....Men OBS!!!!! Det är mitt första försök.....Kram på er alla och ha en ny härlig vecka i höstenstecken......./Majsan...

fredag 19 september 2008

Min egen IDOL Oscar....

Han är här ute i vårt paradis och badar.......Puss på dig min lilla gubbe!!!!!

Oskar Klicka på namnet,så kan ni lyssna på tv4.
Jag måste bara få länka till min son Oscars framträdande i IDOL....Nu år 2008
Ni kan ju kika han finns även med i Karlstads ut tagning...Jag är ju jävig jag är ju (BARA MAMMA) gud bevars.......Det är iallafall inte jag som lyckats länka heller utan min goa vän Madelene....Tack min lilla gogumma..... Vill önska er en riktig god helg
Kram/Majsan!!!

söndag 7 september 2008

Söndags Kväll

Min lilla Diezel fem veckor.....Visst är han söt, det är ju bara tre veckor kvar innan han kommer till oss nu.......

Fick underbara tvålar med.....MMmmm vad gott de luktar bara så ni vet...... ;-)

Fick in dessa böcker i fredags.......Gudars skymning s äger jag bara!!!!!!! köp den inte Vanebildande ...........
Vill visa butikens fina skärbrädor......Som har kommit in till oss.......Tack även för eran omsorg och snälla ord för inbrottet.....det som händer förutom alla pengar och saker är ju tiden det tar.....Just nu sätter de in galler för fönstren osv. larm är det också och allt kostar en jäkla massa pengar som man hade sluppit kasta ut på oärliga skitstövlar.......Nu spottar jag i nävarna och försöker göra det bästa av allt.....Det kommer nya varor hela tiden nu!!!! Gudars så kul det ska bli...Datorn har blivit rensad med jag har lite svårt att hitta rätt ,men det kommer väl sen.....Kram på er alla ska försöka besöka er snart / Majsan!!!!!!!!!!

tisdag 2 september 2008

Inbrottet

Jag har även haft inbrott i butiken, medans vi var på mässan....De har tagit en hel del med saker.Jag som va så glad över alla saker som jag köpt.Av lite nya leverantörer osv. Jag ska skriva igen när datorn vill det jag vill och det gör den inte NUuuuu!!!

Har inte haft möjligheten att fått in något inlägg på ett tag VIRUS i datorn.....Urk!!!! Men vill tacka för kommentarerna Svarar när jag får orning på eländet igen......Kram på er Majsan!!!