Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

torsdag 26 februari 2009

Ett litet stilleben......Tyvärr så syns ju inte skorna som hänger där så tydligt, men ni får väl fantisera lite ;-) En när bild på ett bord som ska få behålla sin lite slitna stil...eller lite, ganska mycket slitna stil. Det är tre lådor frampå en stor och två små som ska få beslag senare.


Mitt NYA!!!!! Bord i matrummet, som jag tycker är väldigt snyggt i sin slitna stil.....Ps. ikväll så har vi här i Borlänge kvällsöppet till kl. 20.00 och det kommer att vara en ljusvandring också.....
Kram och hej på er / Majsan!!!!!


tisdag 24 februari 2009

FRIDAS DAG !!!!

GRATTIS FRIDA PÅ 27-ÅRSDAGEN!!!!!! Min älskade unge fyller år idag på fettisdagen.......
Älskar dig så!!!!!/ Mamma.....

Darriga bilder!!!!!!

Hej säger Diezel.......Han tycker att matte bara knäpper fåniga bilder på döda ting,fast han är så stor och snygg........Visst är man lite knäpp som springer runt och tar en massa foton, på saker och ting....Men ibland så ser man lättare hur det ser ut på bild..... Här tog jag på min poppel och brudslöja, som jag tryckt ner i en potta som är väldigt krackulerad men hel i botten......nå,väl den läcker inte!!!!!

Nästa bild är på en stol som nästan inte syns, på grund av tavlorna.....Den är avsågad på sina ben.....Det är en sådan handgjord sak så som man gjorde i stugorna förr alla hade sin egen designe.......Vilket jag tycker är otroligt snyggt....Min stall lykta har fått sällskap av en vitmålad madonna!!!!Jag trillade dit på en provdocka, jag har ju sådana i butiken och tänkt länge att jag också velat haft en....Slängt över lite halsband, men den har nog inte hamnat på rätt plats än......Hoppas ni får en fortsatt bra vecka......Ser på bilderna att jag är otroligt darrig på handen urk.....

Tänk att det ska vara så svårt att hålla händerna stilla!!!!!!
Kram på er / Majsan!!!!


lördag 21 februari 2009

Njutning......

Hej på er kikar in bara för att önska er en trevlig helg......Visar bilder på gästrummet och vårt sovrum.....Det känns som att det är här helgen kommer att kännas bäst. Ska bara försöka vara denna helg,samla krafter och njuta i lugn och ro!!!!!

Kram på er ute i vårt kosmos.....Hoppas ni får ha det skönt och mysa/Majsan!!!!

söndag 15 februari 2009

Virus/kräksjuka/Gnäll

Hej på er alla...... Jag har köpt ny dator!!!!! Den andra ska jag begrava bara tjälen går ur backen (och det lär ju dröja) med tanke på kylan här i Dalarna......Men först måste Jag/Vi rädda alla mina foton i den som ska ner i jorden......Vilket jag hoppas går....Rackarns var dyrt det är med en ny data...1000:- bara för att den typ ska gå igång, skulle nån komma på att starta om mig så skulle inte det räcka med 1000:-/ kärringar som dessutom har en fot i graven (enligt min son) måste vara skitsvåra att få igång igen........Det är tur att man hankar sig fram på tomgången....Jag vill varna er för all sorts virus Kräksjuka osv....Det kan bli en dyr historia!!!!!
Tänk ändå vad en vecka går fort, man planerar vad man ska förgylla sin helg med och vips är den slut......Hur går det till? Jag planerar mina helger i början på veckan men i slutet blir det sällan som jag hade planerat.....Visst är det märkligt!!!! Nu är det söndags kväll och nu ska jag försöka strunta i och planera för nästa,och bara ta det som kommer. Man kanske får en ny överaskning......Man ska ju lära sig leva här och nu, men inte är väl det så enkelt!!!! Jag ska iallafall försöka lära mig....Okey, det kommer att strulla redan imorron, men då tar jag nya tag...

Hejdå och tack för era kommentarer alltid kul att läsa.......Hoppas att ni får en bra ny vecka, med kul äventyr........Kram/Majsan!!!!


tisdag 3 februari 2009

Rester...............

Lite gammal skåpmat i brist på ny fantasi.........Men ibland så står det helt still......flå`t
Vi ställer saker på saker och det blir ändå rätt!!! Ni såg väl i Jeanne D`arc tidningen, att de ställt en stol på en byrå också....Så helt fel är man ju inte fast man är skitgammal enligt mina ungar......
Tänk vad man samlar på jag är ju hopplös på det mesta, koffertar, skåp och så vidare....Men visst är det kul samtidigt att vi alla mer eller mindre samlar på något.....Hej och kram/Majsan!!!