Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

söndag 18 oktober 2009

Höstmys!

Hej och Välkommen till vårt höstmys! Jag älskar hösten med allt den vill säga blåsten färger lösa löv på marken som gör en till fem år igen, så man kan sparka löven fram för en :)
Myset inne utan krav men med massa ljus och värme...
Lika maten smakar så mycket bättre på hösten, svampen grytorna äpplen i massor samt umgänget- Jag trivs med det men förstår ändå de som inte gör det. De som tycker att mörkret är tungt och trist...Tur vi är olika!
Jag har köpt ett oljetryck med Oscar den andre. Som kollar att vi gör rätt när vi står framför spisen. Han har en blick som ser allt!
Lite kvällsol som kikar in medans vi lagar lördagens mat...Fönster i mina tråkiga fönster, det blir iallafall bättre!

Min man och jag på tu man hand. Han tycker blixt jag inte!
Bon apetitte, och vi får mat ur buffe tidningen kul att testa någe nytt!
Jag önskar er en god ny vecka! Kramiz / Majsan.........

onsdag 7 oktober 2009

Myshelg!

Hej! Hur är det med er alla? Själv hade vi en härlig helg i Rättvik från lörd-södag bodde vi på Jöns Anders gård med god mat ett härligt rum. Samt ett trevligt sällskap av våra vänner.
Och vem glömde kameran hemma! Jajemän......Hur kunde jag!!!!
Ni får se på katalogen jag tog med mig hem....Utsikten är ju bara så underbar! Siljan är så vacker och nu med fina höstfärger...Jag njöt verkligen det dygnet. Det är rum i små husen på gården.Det ser ut som Ernst har varit där och gjort det fint i alla rum.
Detta var vårt rum det med spisen i, och inte gjorde det ont att sova där inne heller.Matsalen går heller inte av för hackor. Och maten var så himla god! Vi hade väldigt trevligt. Kunde ha varit kvar en vecka minst. Jag önskar er en härlig helg Kram på er alla/Majsan...