Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

tisdag 1 december 2009

Hoppsan är det nån kvar!

Hej på er! För mig tar det en evighet att få in ett nytt inlägg. Jag fattar inte att somliga hinner med flera under en vecka. Jag är glad om det kommer ett eller två på en månad :)
Den här kransen har jag fått av en vän visst är den fin.
Ni måste ju få se mitt nya tillskott dvs. ett nytt rumsbord okey nytt kan vi diskutera kanske men det är nytt för mig. Det blev kärlek vid första ögonkastet ibland så säger det ju klick.
Det är jättefint tycker jag och man kan sitta och äta vid det utan att behöva ha hakan i golvet. Det gillar jag man ska ju inte behöva vara dubbelvikt för att äta.
Min adventstake i vardagsrummet. lite grönt i en bakform, det räcker ju bra för mig...
Vi har efter snart två år bytt ut sladden till en textilsladd och fått upp min lampa som fått legat i ett skåp en evighet. Det är med porslinslod och porslin i takkoppen Jag blev väldigt nöjd med att den kom upp till sist. Jag kommer nog inte att pynta ihjäl mig till jul det blir ju jul ändå. Och med levande ljus lite grönt dvs. gran så är det nog klart ändå. Eventuellt sopa upp alla mina änglars tofflor som ligger här och där i lägenheten, lite såpa i toalett och kök så blir det nog bra.
Vi får se när det blir ett nytt inlägg tills det så Kram på er ta det lugnt nu/Majsan....