Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

måndag 19 april 2010

Repotage.

Hejsan nu kommer ett inlägg lite tidigare än vanligt! För att Mari som har bloggen Nordingården hade varit uppmärksam på att det var ett repotage i Expressen om min lägenhet i Lev & bounder denna helgen. Jag har sökt som en tok efter en tidning. Men som ni vet så hinner ju ens hem förändras flera gånger på ett år, men ni har ju sett allt redan.
Håll till godo med dessa bilder...
Ha en härlig vecka nu, själv tvättar jag som en tok vi kom fram hela vägen till vårt sommarställe så nu ska det städas och tvättas Kram/Majsan....fredag 16 april 2010

Trevlig helg!

Hej kikar in för att nu var det ett tag sen IGEN! Så kan det gå, är nog inte den bästa att blogga.
Men ibland går dagarna så fort att man inte hinner riktigt med. Visar lite bilder från vårt sovrum som jag ibland tycker att jag tillbringar för lite tid. Just nu så måste jag ju säga att jag längtar ut till torpet. Där finns lugnet och livskvaliten, att bara få vara och njuta. Vi har fortfarade väldigt mycke snö där så vi kommer inte ända fram än.
Vi var ut för en vacka sen och pulsade upp till knäna, gissa om vi var blöta sen.
Men snart så kommer vi ut till vårt underbara mys ställe.
Jag hoppas ni får en härlig helg nu Kram/Majsan....


torsdag 1 april 2010

Mina vackra blommor.....

Hejsan måste visa årets första vitsippor visst känns det som att våren kommit då när dessa står i backarna. Älskar när de första blommorna kikar upp efter en lång vinter! Okey, dessa är väl inte äkta men de är söta ändå och idag är det ju första april!
Igår kväll alldeles före min stängning kom min vän Lotta in med en helt underbar bukett med 30 tulpaner åt mig. Denna bukett har hon gjort själv och den är helt underbar, med vaktelägg och vita fjädrar samt den fina kransen som hon bundit runt om. Jag blev helt otroligt GLAD!
Visst finns det underbara vänner runt oss Tack min gode vän :)


Måste visa upp mitt påskägg som jag gjorde för ett par år sedan, lite lagomt fräck tycker jag.

Sen gjorde jag även lite mindre fräcka med små söta barn på, mina älskade ungar kommer hem på mat imorgon eftermiddag så får äta lite gott tillsammans.
Jag önskar er en riktigt GLAD PÅSK och vi syns väl på Blåkulla som vanligt ellerhur.
Ps. Jag hoppas att ni som ska ut på vägarna kör försiktigt nu
Kram på er / Majsan...