Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

tisdag 21 september 2010

En tur hem till min vän Carina!

Hejsan idag får ni följa med hem till min vän Carina. Hon har ett helt underbart hem, i en härlig stil. Dessa bilder kommer från hennes vardagsrum. Ett av alla hennes bord hon har 30 st.bord och då LJUGER inte jag! DE är dessutom lika vackra allihopa. Visst har vi våra böjelser!!! ;)

Här är hennes fantastiska slagbord som hon köpt hos mig, som vi har njutigt goda måltider vid. Med mängder av skratt......
Genom fönstret så ser ni även en del av hennes vackra uterum. Hon är så duktig på att få till härliga stilleben.....


En helt otroligt vacker bild på soffan samt det fina skåpet i bakgrunden, de fina kuddarna kommer från H&M ljuskronan från min butik.....Denna bild talar för sig själv VACKERT.......
En fin bild på hennes kakelugn, samt hennes fina skåp som jag bara vill ha...Vikväggen har hon köpt från mig och delar av till sovdelen och det blev så himla bra.
Det kommer flera bilder från hennes hem igen.
Ha det gott Kram / Majsan & Carina

torsdag 16 september 2010

Hej nu är väl hösten här!

Nog känns det att hösten är här vi har varit i skogen tre helger i rad och plockat i skogens butik. Det är så härligt attt ta fram sen när man inte ser marken någe mer..... Jag har i söndags tvättat alla fönster och det känns som en stor sten har tagits bort. Det är så svårt att hinna med sådant när man är på jobbet 6 dagar i veckan man räcker inte till liksom. Men nu känns det härligt igen....
Tänk vad man flyttar runt på saker hela tiden, jag tror att förr fick nog alla saker stå där de alltid har stått. Men så är vi inte idag. Både på gott och på ont tror jag!

Nu har ett klock fodral fått en plats i fönstret med ett par karaffer i en till användning av en sak. Det är kul när man kan hitta på nya möjligheter för sakerna..


Jäklars vad saker man har ändå vill man städigt ha fler saker, man får liksom aldrig nog :)


Troligtvis en av de sissta buketterna för iår iallafall av sommarblommor men fina det är de iallafall...............


Ha en härlig helg nu Kram/Majsan
måndag 6 september 2010

LYCKA.....

Det är väl bla. när man hittar hur mycket svamp som helst. Vi fick inte med oss mer under helgen. Vi tog en stor korg bara så vi får nog ut och lufsa i skogen även nästa helg!
Middagen på kvällen blev ju bara så god med en massa svamp i....
Kram/Majsan

onsdag 1 september 2010

Några nya bilder!

Hejsan! Här tar det som vanligt tid att få till några bilder. Nu i konstigt morgonljus. Men det syns väl sådär iallafall. Jag och min vän Carina har suttit med varsin telefonlur i handet och spånat vad vi kan göra om i respektive hem. Tokjäntorna! Jag har ändrat lite grann men vill så mycket mer. Snacka om att bo i koja istället för slott.
Ett nytt överkast på en väldigt skön men urtvättad soffa, klädseln är som ett spindelnät ungefär.

Släpade in köksbordet i matrummet, istället samt önskar att jag fick in soffan i köket hmmmm....
vi får väl se hur det blir. Känner att jag har världens tråkigaste fönster som de ofta är i lägenheter urk....Testade med en äkta matta på golvet men vet dessvere inte om jag är en matt älskare och den är skit tung bara så ni vet.....men det är ett test!


Köksföntren är SKIT TRÅKIGA vill ha nya fönster i fönstren ( som det inte är nog med grejor ändå) ni vet vilken sjukdom man har ellerhur!
Och så här ser det ut med matrumsbodet i köket, det kan jag inte göra mig av med. Har haft det jämt, till mina barns förtvivlan.....

Sist har jag under sommaren köpt mig en liten söt låda, som om man inte har nog ändå :)
Det var allt för mig KRAM/Majsan......