Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

tisdag 28 februari 2012

Hemma hos mig....

Hej lite olika bilder från olika ställen i mitt hem....

Väggen in i vårt matrum, gillar ju kläder och lite av varje att sätta upp på väggen. Det är ju något man kan variera i massor, istället för tavlor!

Öppna skåp kan ju vara vackert, men en damm fälla också. Men lite får man ju tåla, går ju att stoppa in i diskmaskinen med jämna mellanrum =)

Lite ihop plock från vårt köksbord. tycker ju verkligen om gamla saker som ni redan vet. Väldigt lätt att bli tjatig =) men det bjuder jag på.

Köksbänken, men människa vad mycket saker du har.....Jaså, tycker ni det...Men det är ju så mysigt med lite härliga saker. Jag använder det mesta jag har dessutom.....
Tillsist så har min dotter Frida kört hela Vasaloppet och det gick hur bra som helst, hennes tid var 09.51.46 Jag är helt otrolig stolt över henne, nu är det Vättern rundan kvar hu då ! Kram på er alla / Majsan

torsdag 23 februari 2012

FRIDA 30 ÅR...Den 24/2 kl 11.23 Hurra

På måndag ska den till vänster åka öppet spår dvs. Vasaloppet jag hoppas verkligen att det går bra. Frida ska nämligen göra stora klassikern huva vilken donna. Jag önskar henne lycka till!  
 Här fyller Frida 1år och får sin första tårta i nävarna vilken Lycka gullefjunet vårat =)

Nu fyller våra älskade dotter 30 år var sjutton tog tiden vägen vill bara önska henne ett stort GRATTIS FRIDA hipp hipp hurra Älskar dig / Mamma =)

onsdag 15 februari 2012

Två Månader senare.............
Hallåååååå.... Finns det någon kvar här, det bidde två månader mellan dessa inlägg. Tänker att det INTE ska gå så långt emellan inläggen med hoppsan va` tiden rusar iväg =)
 Så tro nu inte att vi bara ätit under den här tiden, men jag rensade min telefon på bilder. Då tyckte jag att dessa bilder såg så gott ut så då delar jag med mig till er. (Suck nu blev ju jag iallafall hungrig) Så korkat!


Såg att all mat är från havet, först är det chevre med honung på baguette hummer och räkor, aioli mums 

Sen på bilden ovanför så är det kräftsoppa och den är ju ruskigt god recept finns på kavlis sida. Gör den så himla god och enkel soppa på en fedagskväll kanske!

Sen denna maten är fisk terrin med en massa färska räkor vid sidan av. Men det är för att annars blir räkorna så sega. Kan även rekommendera detta en skön kväll. Vi åt det på lördagskvällen =)
Sen den sista bilden tog jag nu på morgonen i gästrummet.
Sen har vi varit i Stockholm en del tack vare att sonen varit med i The Voice. Det var spännade att få vara med och se hur det går till bakom scenen gå gärna in och gilla min sons Facebooksida.
Där finns det lite mer att lyssna på .
Nu kom det hur mycket som helst på en gång. Så kan det bli om det är två månader mellan inläggen. Nu får ni vila er igen kram på er /Majsan  =)