Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

söndag 29 juni 2008

Peace & Love............

Hallå!!!Var tog alla mina bandmedlemmar vägen? Vi skulle ju rocka fett på Peace & love festivalen .........Urk, får väl spela en truddelutt själv då!!!


Så här såg det ut från min balkong och då var det inte så fullt
med folk. På baksidan där jag bor så var efterfesten......som ni ser på bilderna här......Allt gick lugnt och städat till. Fast nog är det ett sopberg kvar i stan.......Önskar er en trevlig vecka och solen ska ju komma i veckan nu!!!!!!!! Kram på er /Majsan....


10 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Ni får det väl lugnt i Borlänge nu. Behöver åka till Bolränge och v
fixa lite men det fick vänta. Inte åkler då jag frivilligt dit just förra veckan. I och för sig har det varit många bra arttister som jag skulle ha kunna tänka mig att se.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Pia..... sa...

Hej..ja nu är det festivaldags liter överallt..denna veckan flyttar den in i min stad..jisses så mycket folk..och stilar..:)..musikfolket de kan det här med att klä sej.. (annorlunda)..ha de så gött..PIA

Mamma C sa...

Skönt att det är över för denna gång.
Kram mamma c

K sa...

Kuuuligt inlägg ;D skulle gärna se den lilla godingen rocka fett !!!
kram pårej Majsan ;D /K

me and alice sa...

Fubbigt att du fick vara där hela tiden...*fniss*
kram Susanne

linnea-maria sa...

Hoppas lilla cornelia kunde sova trots efterfesten!
Det var verkligen pang-kul på peace & love och Kent var bara bäst! Borlänge har verkligen arrangerat festivalen bra så den tycker jag Borlängeborna ska vara stolta över trots sopberget efteråt. Kram /linnea-maria

Petra sa...

Åh, så sööt liten rulta! Väcker dig tidigt om mornarna också kan jag tänka när du är barnvakt? (hehe, inte alls skadeglad...) Härligt med festivaler - nästa vecka ska vi ha karnival här i stan, du må tro här blir livat då! Sambatakter och halvnakna tjejer, gubbarna står med öppen mun och utåtstående ögon medan deras fruar står och klappar i takt samtidigt som de buffar till sina män i sidan, haha... En o annan cider får man väl läska till sig, hrm... Måste flörta med svärmor först så hon kanske kan passa mina små gryn, annars kanske de kan åka upp till Borlänge - du verkar ju ha kläm på det!
Puss på dig!
Kramiz
Petra

Guldkant På Livet sa...

Hoppas allt är bra med dig Majsan och att affärerna rullar på och att du njuter i ditt vackra sommarhus och att Asta håller sig flytande: ) Trevlig helg hälsar Mari.

ninni sa...

hej
jätte fin blogg du har,jag fick ett mail från en kvinna som hade varit in i din butik,du tyckte hon hade fin väska det är jag som syr dom,tycker det är så roligt att sy o pyssla,det är en tjej här i stan som har blivit återförsäljare för mina väskor,så hör gärna av dig om du är intreserad.
ha det gott
ninni

PiaMaria sa...

Hej och hälsningar från Finland.
Jag ÄLSKAR bilderna från ditt torp!!!
Vad härligt det ser ut!

h. PiaMaria