Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

söndag 14 september 2008

Butiken igen!!!!!

Zink och konsoller och en massa mer sker det har hamnat i en järnsäng, man tager vad man haver sa Kajsa Varg.........Skulle vilja göra om en massa i butiken,men det kommer nog förr eller senare.......
Här hänger dessa fina lakan på rad tänk så fina gardiner det kommer att bli!!!!
Skulle väldigt gärna ha detta skrivbord själv,men måste slå mig på fingrarnadär. Jag kan ju inte få plats med hur mycket som helst, skit också!!! Men ibland så får man vara glad för att det hamnar hos någon trevlig person ändå :-)
Dessa fina dopklänningar som hänger här i butiken,har inte många kvar nu. Skulle varit kul att få se dessa fina klänningar på de små som blivit döpta i de nu i sommar!!!! Tack alla för fina utmärkelser ska försöka få hjälp att få in de på min sida också ;-)
Ni vet ju hur jag är med datorer. Jag kommer fortfarande inte in till er efter att min dator blev rensad........Det är ju hur knasigt som helst......Kram på er nu. Och ha en bra vecka / Majsan!!!

21 kommentarer:

Sanna sa...

Härliga bilder du visar! Själv travar jag runt som en osalig ande här hemma och väntar på torsdag. Då får jag besked om lokalen jag vill ha till Nublu blir min eller ej. *gah*

Men jag får väl göra som du, hålla i hatten och köra på!

*kram*

Dicksonska våningen sa...

Så fina saker du har i butiken! Jag hittade ett par spetslakan bland mormors saker. De fick jag! Tänkte ha som gardiner kanske men jag har inte hittat den bästa platsen än bara...
Det är ganska roligt att jobba i butik för när man skyltar om med gamla saker så tror kunderna att det har kommit in nya saker! Det finns massor av knep att använda så att gammalt kan bli nytt! Så visst lönar det sig att bara ändra om.
Tyvärr är det lite svårare i en möbelbutik där man inte kan flytta möbler lika lätt :)
Kramar Annika

linnea-maria sa...

Hej goa majsan!
Åh så mycket fint du har fått in. Jag gjorde iordning 7 påsar med skorpor av mitt nya recept. Jag ska bara baka lite lavendelskorpor också så tittar jag in hos dig. Kram /linnea-maria

me and alice sa...

Hej tjejen!
Åh, vad mycket fint du visar. Var till dig i morse Fast du öppnade inte förräns 11. Vi var där strax efter 10 och kunde inte vänta. Vi hade ont om tid!
Vi ses en annan dag!
Kram Susanne

LantlivsAnette sa...

Åhh Majsan..himmel vad du har det mysigt i din fina butik..
Den där järnsängen..ohh vad fin,säljer du den ?
Tror du att den går att dela på och göra fotölj av ? Så som bloggen Min lilla veranda har gjort i sitt v-rum !så skulle jag också vilja göra..
Kram Anette

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej!
Vilka fina saker du har i butiken.Synd bara att den inte ligger i Umeå...Kram Viveka

Husbilsresan sa...

Mycket fina saker du har i butiken nu.Är det snart dax för lite inspiration igen,eller.....
Ha en skön kväll!
Kram/Gunn

Ullis/Leva på landet sa...

Så mycket härligt du visar. Tycker att din butik ser fin ut som den är. Lakan är bra till mycket. I helgen sydde jag förhängen till en bok hylla av det.

Kram Ullis

Linda sa...

Oj så mycket fint, dags att kika in i den underbara butik snart igen ser jag. kram

Anonym sa...

Åhh, så fint det är i butiken. Järnsängen är bara så bedårande. Det där skrivbordet skulle jag vilja ha.
Synd att du är så långt borta.
Kram

LantlivsAnette sa...

Gomorron !
Du...skulle du kunna fota sängen med några foton och skicka till mig ? Jag måste få se hur benen ser ut och så där...är det Ok ?
Maila gärna till min mail på jobbet
info@myhomekalix.se
Ingen brådska gör det då du har tid...
Visst är julboken bra..jag tog ju upp förhands beställningar på den , så nu hoppas man ju bara att alla som bokat den köper den..annars har jag ett stort lager..ujj..ujj..
Ha det så bra Kram Anette

spetsar och änglar sa...

Vilken fin järnsäng!Den skulle jag vilja ha........
Många fina saker har du i din butik.

Ha en bra dag
Kram

No.15 sa...

Fina bilder du visar från din butik!
ha en fin dag!

Titti underkalas-eken sa...

Hej majsan!! Först vill jag be om ursäkt för att jag inte presenterade mig ordentligt i din butik idag, när jag köpte vinsten till Hwita Rums tävling. Jag hade åkt från Stockholm och kom fram med en häftig migrän på gång, men ville ju inte avstå ett besök i din vackra butik för det!! Lovar att titta förbi igen utan migrän! För OJ vad din butik är läcker!! Som jag sa, jag hade kunnat köpa ALLT i butiken! Stämningen med de tända ljusen och alla vackra föremål i den ljusa och inbjudande miljön ska jag sent glömma! Ha det så gott! Kram Titti (Cetsy på HR)

Petra sa...

Hejsan tokfia!
Som jag sa i någon annan blogg, den som ändå hade ett slott eller ett megahus med väggar som aldrig tog slut! Då hade man kunnat shoppa som aldrig förr, haha... Fast, det hade kanske slutat att man suttit så pass skuldsatt till slut att man fått bo i en liten skolåda istället....
Kramiz
Petra

Inspiration i vitt sa...

Du har så mycket fint i din butik och man blir så sugen på att handla, du visar så fina saker och möbler.
Järnsängen är underbar.
Kram på dig/Ingela

♥ Pia... sa...

Men Majsan ..ojojoj..vad jag missat mycket..har varit väääldigt dålig på att kika in till alla ...fy skäms på mej:)...men stackars dej..har du haft inbrott..det var inte roligt..tog de mycket..?....sen måste jag säga ..vad mycket fint du visar..vilken underbar affär du ändå har..tänkte att jag skulle kommit dit upp i somras..men inte vet jag vart den sommaren tog vägen..:) och fort gick den med...hoppas det ordnar till sej för dej med allt inbrottet och viruset....kram .PIA

nettans lantliga hem sa...

Fina bilder du visar och vilket fint skrivbord förstår att du vill ha de själv hemma
Ha de bra!
Kram Nettan

LantlivsAnette sa...

Gokväll Majsan !
Vet du , nu har ju idol börjat igen , och mina döttrar säger att dom såg din Oskar komma ut från juryn med en guldbiljett !! Såg dom rätt ? jag hann inte se det , man är ju ändå klistrad vid tv:n nu när programmet har dragit igång igen...
Såg du att jag skrev om sängen,att jag är intresserad...
Kram Anette

Anna sa...

Vilka fina saker du har i Din butik! Blir absolut ett besök nästa gång jag är i Borlänge! Kram

Anonym sa...

Vilka jättefina saker du har i butiken. Skulle vilja köpa det mesta :) Jag kommer garanterat kika in när jag passerar borlänge nästa gång.

Kram Kerstin

PS. kika in på min kompis shop http://www.tildashus.se DS.