Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

torsdag 8 januari 2009

Mitt liv med Frida & Diezel...

Hej på er!!! Vill visa upp Diezel dels med sin tröja som Frida tycker ser bara så förnedrande ut på en stor stark kille.....Okey, kanske lite då.....Men det är skitkallt här och stackarn fryser ju!!!! Sen är han nybadad med en tofs på huvudet som han inte heller gillar.Men det måste han vänja sig vid sen om det ska bli någon utställningshund,då måste de vara rädd om sin päls.


Här är dottern i sitt snart eller!!!!! Ja,nya hem ska det bli snart iallafall. Jag hejar på som bara den. Man måste ju våga arbeta för att få sitt eget fina resultat. Och snyggt kommer det att bli. De har alla förutsättningar som finns. Jag försöker hålla henne uppdaterad. Måste kanske berätta att jag satt in några bilder sen!!!! Men själv tror jag inte att hon har tid.











Hej hopp det var väl allt för idag....Så mycket jobb finns det!!!! Kram på er alla ta hand om varandra nu...... Pöss/Majsan.......





12 kommentarer:

Eddan sa...

Hi hi, det är klart att Diezel ska ha tröja på sig när det är kallt - fattas bara annat ;-)!

Det ska bli väldigt spännande att få se Frida med familjs nya hem växa fram! Önskar dem lycka till!

Kramar från Anette

linnea-maria sa...

MMM! Vad spännande. Ja vi har inte varit dit och tittat så tack för bilderna. Nej hon har nog inte tid att lägga ut några bilder just nu. Kram /linnea-maria

HEMMA HOS LINNÈA sa...

Hallo Majsan

Diezel är ju supersöt i sin tröja, han passar jättebra i den.
Vi har ju två dalmatiner som också är lite fryssna, men mannen i huset tycker inte att man ska klä på hundar....Fast dom har täcke på natten när dom sover.
Vilken dag ska du på Formex?
Ha det så bra
Kram Liselotte

Butik Östergården sa...

Diezel såg ju skön ut i sin kofta. Kan bara tänka hur det skulle bli om jag försökte få på mina två jättar en kofta hi hi!...
Kul med dotterns nya hem! Visst är det kul att följa dem på sin färd i livet. Det blir nog snyggt när det blir klart!
Kram Helen

Lilla huset på prärien sa...

Vilken liten sötnos han är Diezel tycker jag :)

Och kul med nytt hus för dottern! Det kommer säkerligen att bli jättefint! Sen kan de ju bara traska in i din butik och hämta med sig massor av fina saker att inreda med ;)

Kram Jenny

Ullis/Leva på landet sa...

Så gullig din hund är. Ser att det är någon som har fullt med sitt boende. Härligt att få fixa till så ordentligt.

Kramar Ullis

Rednoserunpet sa...

oooo så mycket job. stakarsk

n o r d i n g å r d e n sa...

Oj, här var bloggen vårfin ser jag! Vacker dukningen i toppen, men vad annars, med Majsan i farten! Gulliga, mjuka, goa Diezel , han är ju för söt! Och sån fin tröja han har! Och det var så kul att se er båda, och din ljuvliga butik, så mycket vackert du har! Ja visst blev flaskan och boken fin hemma hos mej! Va fint Frida får då, spännade! Mari.

Anonym sa...

Hej Majsan. Åhhh vad jag är glad i ljuskronan jag köpte hos dig i går.
Den hänger i köket och lyste så mysigt i går kväll. Ett kanonkap.
Halsbandet försvann ut med dottern i går kväll. Förstod att det skulle bli så. Får väl komma och köpa ett till förstår jag. Ha det nu så bra. Kram Anette.

Viola sa...

Så fin han är Diezel i sin tröja, rniss....skäms han eller är det OK? VIlket jobb dotera har gett sig på, jodå man minns en del hus man har renoverat gm åren, just nu bor jag i målarburke, målar det mesta vitt i stora rummet och har håll på en vecka och det tar nog till helgen innan allt är klaaart! Hoppas allt är bra och önskar dig en skön kväll och vecka, kram

Lisa Marklund sa...

Så mysiga bilder du har på din blogg //Lisa

Där Rosor Aldrig Dör sa...

Fin vovve å läcker tröja!!!
Ja, nog finns de jobb där allt, ser jag. Precis som det är i vårat hus..pust..men de blir så bra när de är klart =)

Kramis / Benita