Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

torsdag 23 april 2009

Ett inlägg!!!!!

Hej på er!!!! Det blir lite hipp som happ med att hålla bloggen uppdaterad, men jag tycker nog att det är lite så hos oss samtliga....Ibland är det ju inte lika kul, med varken det ena eller det andra..
Jag tror ju ändå att ibland blir inte riktigt allt som vi tänkt oss.Det ska ju inte kännas som ett ok att blogga utan som en kul grej. Man vill ju både ge och ta!!!! Jag förstår att man kan få prestations ångest ibland. Jag tycker ju att vissa skriver så fint och fyndigt medans andra är helt otroliga på att fota. Jag är varken eller men gillar att hålla på med både inredning och blogga. Jag vet dock att jag är dålig på att kika runt på alla underbara bloggar. Men det har sina randiga orsaker TIDEN räcker inte till. Med det vill jag säga till de som mår dåligt för att inte hinna med allt. Ge när vi kan och låt vissa saker vara tills det känns bra!!!! Vi vill så gärna men idagens läge så räcker vi inte till för allt små barn barnbarn,föräldrar snyggt hemma snygga utanpå trevliga,pengar i massor......Det går ju bara inte!!!!
Vi har ju lite svårt att hinna med att umgås med både nära och kära, min man jobbar ju inte hemma alls under veckorna och jag är ju väldigt många timmar i butiken.Men skulle ändå vilja hinna så mycket mera.....Men det händer ju att vi bjuder hem goda vänner då och då. Vi hade en väldigt trevlig helg förra hegen,och en del av det resultatet ser ni här.....Mat och gott vin och lite dukning och trevligt sällskap det är ju livskvalitet det!!!!

Jag ska försöka att bara ta allt som det kommer,men vet att jag kommer att vilja mer än jag hinner.Men det tar jag då!!!! Kram på er jag hoppas att dåliga tider vänder och ni som misst jobb och så vidare att det löser sig för er alla.Jag håller tummar och tår för er/Majsan...............

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Åjo nog tar du fina bilder o skriver fint! Du har så fint hem och din butik skulle jag kunna bo i! Goa Majsan!
Glöm inte njuta av solen!
Kram Susanne i Siljansnäs

Titti sa...

Mycket kloka ord!!!

Njut ordentligt av solen nu under helgen, det ska jag göra!!

Kram Titti

Lyckofröken sa...

Du är så himla förnuftig, många kloka ord. Det gillar jag!
Kram A

Eddan sa...

Nog har det varit lite si och så med bloggandet hos många av oss nu ett tag märker jag. Inte minst hos mig har det verkligen varit "spridda skurar". Bara en massa nonsensinlägg känns det som. Har en massa påbörjade projekt jag vill visa men inget verkar någonsin bli färdigt!

Vilken vacker dukning du har gjort. Du är så himla duktig på att skapa vackra miljöer. Jag förstår att ni hade en mysig samvaro med era vänner.

Trevlig helg!

Kram från Anette

milly Garden sa...

Hejsan, Men åh så fina hyllor du har med massor av fina föremål på! Nyfiken på hur du satt upp lamporna framför hyllorna..vilken höjd i förhållande till bänk? Har du lust att visa en helbild vid tillfälle!


Kram Marina

Anonym sa...

Hej,
jag är så nöjd att bara kunna gå in på din härliga blogg o njuta av den!
Ha inte dåligt samvete... det viktigaste är att JUST DU mår bra, då mår de runt ikring dej bra!!
Jag brukar kika på gamla inlägg o få massor av inspiration då jag inte vart me såå länge i denna värld.
Ta hand om dej o gör det Du får energi av.
Ha nu en mysig helg
Kram
Ewa R

Ullis/Leva på landet sa...

Det är ju kul att blogga när man kan känna att det inte är någon press eller måste. Det är ju därför man håller på. Här har det inte alls blivit mycket dator den senaste veckan.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Skimrande kristaller sa...

Kloka ord du delar med dig av!! Å härliga bilder också! Ha en fortsatt bra helg. Kram Lenita

Mitt vita lantliv sa...

hej gumman... kika in på min sida nu...

Ha det bärst!

Kramar Danny

Hem och Lycka sa...

Hej vännen, på lördag är vi en kortis i Borlänge! Försöker komma inom din butik!

kram

Lavendel & Romantik sa...

Hej Susanne och Ewa!!!!
Det är så kul att ni skriver fast ni inte har en blogg...Det är så roligt när någon skriver till en.:...Jag önskar er en trevlig Valborg..Kram på er båda/Majsan....