Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

onsdag 7 oktober 2009

Myshelg!

Hej! Hur är det med er alla? Själv hade vi en härlig helg i Rättvik från lörd-södag bodde vi på Jöns Anders gård med god mat ett härligt rum. Samt ett trevligt sällskap av våra vänner.
Och vem glömde kameran hemma! Jajemän......Hur kunde jag!!!!
Ni får se på katalogen jag tog med mig hem....Utsikten är ju bara så underbar! Siljan är så vacker och nu med fina höstfärger...Jag njöt verkligen det dygnet. Det är rum i små husen på gården.Det ser ut som Ernst har varit där och gjort det fint i alla rum.
Detta var vårt rum det med spisen i, och inte gjorde det ont att sova där inne heller.Matsalen går heller inte av för hackor. Och maten var så himla god! Vi hade väldigt trevligt. Kunde ha varit kvar en vecka minst. Jag önskar er en härlig helg Kram på er alla/Majsan...

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå!

Nu ska jag skriva som jag känner, Har följt din blogg i många år nu & gladdes åt att du öppnat butik. Allt ser så mysigt ut, både hemma hos dig & i butiken! men, när jag väl tog mig tid att slinka in i butiken på en genomresa, lite svårt att åka dit bara när som. Då jag bor i södra sverige. Men till min besvikele fick jag INGEN hjälp! Bara ett ynka hej när jag kliver in. Sen va du fullt upp med samma kund I de 15 minuter jag tittade runt. Så jag får tacka för den utflykten, som jag sett framemot lääänge!
Ha det bra iallafall.

Smultronstället sa...

ÅÅÅÅ va mysigt!! det är du väl värd med allt tid du lägger ner på jobbet även om det åxå är ett givande och inspirerande jobb. Gud så fint!

Pöss påräj :)

Smultronstället sa...

Måste bara som ditt försvar till föregående kommentar säga att- Tråkigt att det blev så med ditt besök i butiken. Det är inte lätt att hinna med och vara själv i en butik som kräver att varje kund får hjälp och den tid den behöver. Jag tror att vi är så bortskämda med att få all service snabbt. Men detta är ju en liten butik och inget snabbköp precis. Och jag VET att Majsan alltid försöker hinna med alla kunder och är otroligt service minded och som inte förtjäner denna typ av tråkig kommentar. Synd att du hade så bråttom eftersom du ändå åkt så långt. //Madelene

Nordingården sa...

Hallå Majsan, men vilket ställe, tack för tipset, det hamnar på min önskelista!!! Och vackert draper du fixat i din mysiga lgh!!! För den är verkligen både mysig, unik och vacker!!! Hoppas allt är bra med dig!!! Mari.

Nordingården sa...

men, jag har ju ny adress nu ju!!!!

linnea-maria sa...

Åh vad härligt det låter :) Hoppas att helgen fortsätter i samma mysanda! /linnea-maria

linnea-maria sa...

Ja jag måste hålla med smultronstället. Tråkigt att anonym har fått den uppfattningen. Men så är det ibland. Majsans mysiga butik är inte kappahl precis där det finns fler expediter att tillgå det står en expedit där och ofta har hon personlig kontakt med sina kunder. Gör gärna ett besök till. Kram /linnea-maria

Ullis/Leva på landet sa...

Det är ju så mysigt där. Utsikten är ju underbar också.

Ha det bra!
Kram Ullis

LantlivsAnette sa...

Halloj bruden !!
Vilken härlig tripp ni har varit på !!!
Du, jag har skickat ett mail till dig..
Ha nu en toppen dag
Kraaam Anette