Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

onsdag 4 november 2009

Titt ut....

Hej på er! Nu var det ett tag sen igen : ) Men nu kommer det ett litet inlägg som jag just nu inte ens vet vad det ska handla om! Jag vill visa en helt underbar pläd som jag köpt till mig själv, den finns även i butiken! Så himla skön, vilket även Diezel tycker så fort vi kommer hem på kvällen så tar han sin plats i soffan. Sen sitter vi där och knölar runt.
Ja, ni ser ju själva hur det ser ut. Sen knuffar jag ner mig själv där också. Jag har fått hjälp av Hanna att ljusa upp bilderna, eftersom jag hinner inte ta några foton idagsljus. Detta tog jag igår kväll vid 19:00 tiden. Tänk att man aldrig är för gammal att lära sig.....Och, jag har mycket kvar att lära när det gäller teknik!!! URK.
Isöndags när jag var ledig så tog jag itu med dåligt samvete saker dvs.TVÄTTA FÖNSTER!!!.....
Och nu är det gjort (nästan) det är bara gästrummet och badrummet kvar....Det bidde lite för mörkt så ni vet. Men tänk så skönt när man gör sånt som ligger och gnager att man ska men det inte blir..
Jag känner mig nöjd med mig själv som omväxling. Här känns det som det kommer snö idag. Huva så kallt det är tur att jag har min fina pläd när jag kommer hem i kväll. Och en stor kopp the......mums. Kram och hej på er/Majsan....

14 kommentarer:

My little footprints sa...

Hei!
Så mange koselige bilder med mange fine ting! Jeg er selv på utkikk etter det perfekte pleddet, har ikke funnet det enda, men det dukker nok opp til slutt:) Likte godt ditt pledd!
Vasking av vinduer skulle jeg også gjort, hm.. i dag snødde det her hos meg, så jeg får nok skynde meg om jeg ikke skal fryse fingrene av meg :)
Ønsker deg en fin kveld!
Klem Beth

Pilgården-Susanne sa...

Hallå vännen! Mysig pläd! Jag är plädoman??hm? Fina bilder. Tänk ändå att vi inte är uppvuxna med datorer som dagens ungdomar, inte sagt att vi är gamla men ändå!!!!
Go for it!
Kraaam Susanne

Vitaboet sa...

Hej hej.

Så vackra bilder och så vackert du har det hemma.

Önska dej en fin dag vidare. kram Camilla

Anonym sa...

Heja Majsan!
Så fina bilder-du kan ju visst! Ha en myshelg med "guben" och Diezel nu!
Kram Åsa

Hanna, № 50 sa...

Åhhåhå DEN pläden... Måste vara hur mysigt som helst uner den...

Bra bilder! Lätt som en plätt, eller hur?!
Ny kurs på måndag? ;)

Kraaam från en med ont i armen (sprutan)

Lavendel & Romantik sa...

Hej Åsa...
Du kan ju du med önskar dig och de dina en härlig helg
Kram/Majsan

Ullis/Leva på landet sa...

Jättefin pläd. Kan tänka mig att ni myser bra där. Visst är det trist att ta bilder i ständigt mörker. Tur att Hanna har lärt dig några trick nu då.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Viola sa...

Hallå där, det var ett tag sedan sist, här är fullt upp, håller på att renoverar en gammal 1700-tals gård och flyttar om ett par veckor så jag vet vad jag gör och en gårdsbutik blir det oxå..det blev alltså detta till slut, hälsa modiga balkonghunden, och hopps du har en myskväll i det grå med pläden...:0), kramen VIOLAN

Helen sa...

Hej Majsan!
Du har en jätte fin blogg med vackra bilder. Jag läste att du har inspirationskvällar, vad är det och när har du dem? Tacksam för svar/Helen

Unknown sa...

Jösses människa du har ju bara sååå vackert! Jag har försökt att sända ett mail till dig o får bara tillbax det, har du någon annan mail adress? Kram Petra vitromantik@gmail.com

n o r d i n g å r d e n sa...

Jäklar Majsan, ditt kök skulle man ju kunna dräpa för!!!!! Mari.

Stina sa...

ajlavjobrasan ;-)

Maria ( Idekroken ) sa...

Så nydelig blogg, og vakre bilder ;)

Klemmer fra meg

Rednoserunpet sa...

sooo fint ser det ut hem hus dig... bamsekram