Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

tisdag 9 mars 2010

Takdropp....

Hej på er... Hoppas att ni har det bra där ute....
Vill att snön ska fortsätta smälta...Igår var det härligt takdropp, solen sken ikapp med alla människor som lapade sol....Vi är ju svält födda med det just nu... Tänk att vi är så väderberoende på både gott och ont......Vi hoppas väl att alla tak håller ihop nu...
Kram på er /Majsan....

5 kommentarer:

Fröken Machuna sa...

Ja nu tycker vi allt att snön får smälta. Men jag hörde nyss ute från köket " ska det bli snö på fredag" Jag bor i småland, så det är vi vi får förvänta oss på fredag. gah!

Titta gärna in i min blogg. Är ny här. Så alla besök är ett extra salg för hjärtat.

24 år och bloggar om min väg till mitt lantliga hem.

Fröken M

Ullis/Leva på landet sa...

Ja visst är det härligt med solen och att snön smälter. Hostmedicinen var bra tyckte sonen. föredrog den före apotekets.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

Anonym sa...

Amiable brief and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Gratefulness you on your information.

Helena sa...

Hej Majsan! Hoppas din lilla fyrbenta raring mår prima nu, själv har jag varit med min lilla buse (en av de två nakenhundarna du vet) på hundmöteskurs ikväll. Jättekul! Han skötte sig perfekt på kursen, men väl hemma och ute på sista pinkturen med husse träffade han en hund och skrek som en galning! Är det inte märkligt? Nåja, titta in på min blogg om du vill. Kram Helena

The House sa...

Hej kära mor, nu har din dotter tagit tag i bloggandet igen :)

Ha en underbar torsdag, imorgon är det fredagsmyyys...
//Frida