Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

fredag 16 april 2010

Trevlig helg!

Hej kikar in för att nu var det ett tag sen IGEN! Så kan det gå, är nog inte den bästa att blogga.
Men ibland går dagarna så fort att man inte hinner riktigt med. Visar lite bilder från vårt sovrum som jag ibland tycker att jag tillbringar för lite tid. Just nu så måste jag ju säga att jag längtar ut till torpet. Där finns lugnet och livskvaliten, att bara få vara och njuta. Vi har fortfarade väldigt mycke snö där så vi kommer inte ända fram än.
Vi var ut för en vacka sen och pulsade upp till knäna, gissa om vi var blöta sen.
Men snart så kommer vi ut till vårt underbara mys ställe.
Jag hoppas ni får en härlig helg nu Kram/Majsan....


4 kommentarer:

Eddan sa...

Hej Majsan!

Jag tycker du är duktig på att blogga du! Själv har jag inte åstadkommmit något sedan i oktober!!
Förstår att ni längtar ut till torpet. Själva sitter vi och kollar in husbilar i parti och minut. Hoppas verkligen att vi kan hitta en som passar både oss och plånboken innan sommaren. Det kanske blir en tur förbi Borlänge även i sommar ;-)! Kram och trevlig helg från Anette

Nordingården sa...

Hallå Majsan i Borlänges vackraste lägenhet, garanterat! Jag har ju fått äran att se den live med egna ögon men reportaget om den är minst lika fint, i fall ingen har upplyst dig om att du är med i Expressens Leva & Bo, så köp den idag!!!! Mari.

Ullis/Leva på landet sa...

Är ju så härligt med ljuset och solen. Vilket fint reportage det var i Leva och bo idag. Det var ju tur att den fick följa med hem av en tillfällighet.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

linnea-maria sa...

Jaa visst är det härligt med vår :) Igår hängde jag tvätten ute byggde kompost och klippte ur hallonhäcken, det är najs det. Hoppas att vi ska kunna åka till fäboden snart. Ha det fint i solen /Therese