Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

onsdag 17 augusti 2011

Våra olika vardagsrum....

Tänkte visa hur det ser ut i stugans vardagsum samt i stan.
 Jag har ju ganska lika stil på båda ställena, rätt eller fel. Jag tycker ju att i inredning så finns det inte rätt eller fel utan man ska ju gå efter det man själv tycker om.
 Jag menar det jag gillar gillar kanske inte du, men det är ju jag som bor där som ska trivas. Det är så lätt att försöka ta efter andra men det som är viktigt det är att trivas och må bra det tror jag bara man gör om man behåller sin egen stil.
 Sen kan man ju tycka om många olika stilar det gör iallafall jag. Jag kan älska färg och minimallistisk stil hos andra, men hos mig passar det inte.Men rätt & fel det finns det inte tycker jag!
 Nu kliver vi in i vardagrummet i stan, ser ni nån skillnad...... Inte så himla mycket kanske lie dovare i färgerna men inte så mycket mer. Men i stan finns det el det gör det inte i stugan så där behöver jag ha det lite ljusare.
 Saker,saker överallt......mmmm men det är ju jag, ingen annan behöver städa och damma bara jag ;) tur för er va`.....
 Jag älskar blommor men har inte många inom hus hos mig för det ger ju även det ett till intryck av rörelse.
 Jag gillar det gamla slitna ibland trötta utseende på saker, men det är ju inte alltid lätt att hitta. Men vem har sagt att allt ska vara klart på en gång....Det blir det ju inte när intresset för inredning är stort.
Nya härliga utmaningar och nya härliga mål. Var nöjda med vad ni själva åsta kommer och stirra inte er blind på alla andra känn efter i magen bara då blir det bra! Kram på er så syns vi snart igen/ Majsan...

4 kommentarer:

Tinas vita bo sa...

UNDERBARA bilder!!
Du har det sååå fint!!
Gillar din smak!! :0))

Kram Tina

Pilgården-Susanne sa...

Hej gumman!
Du har så rätt. Kan inte heller ha det minimalistiskt men det vore kanske skönt ibland, men vad gör man när man gillar fina saker?
Du har så himla fint!
Kraaam
Susanne

linnea-maria sa...

Du har så himla mysig stil. Det är ombonat och hemtrevlig och smakfullt hos dig. Jag har varit hemma hos folk som tom har fyrkantiga vattenkranar i köket och jag höll på att få panik där.
Kram /Therese

Anki sa...

Hejsan
Du har en helt underbar stuga, vilka bilder och din lägenhet med. Precis så vill jag få till det hemma hos mig..
Nä nu blev jag loppis sugen bästa att dra iväg en snabbis :)
mvh Anki