Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

tisdag 20 mars 2007

En fullständigt galenpanna dvs.jag själv.........
Jag måste varna känsliga tittare.......Detta hände oss för lite mer än tre sommrar sen, det va i slutet på sommaren regnet öste ner. Det vadå jag hittade min dröm, en stuga vid sjön Runn. Det va bara jag som såg den, min man och mina barn trodde att det slagit runt på allvar. Det trodde nog han som ägde stugan också, han tyckte att jag skulle elda ner den. Men för mig var det kärlek, ok jag kan förstå att alla inte såg det som jag såg. Men för mig var det bara kärlek, och en himla massa arbete. Min man sa att detta kommer jag aldrig att ro i land, men så kan man inte säja till mig. Jag tog i hand stugan va MIN........sen rev jag ut allt invändigt första veckan. Min karl trodde inte att det va sant när han kom hem, efter den veckan. Samtliga som såg den tänkte detsamma, men har man tagit fan i båten så får man ro den i land. Jag visar en del nu och ev. resten senare. Men håll till godo lite före bilder, och lite efter. det är inte så bra bilder men en liten uppfattning får ni nog..............Kram / Majsan utan fruktan.....:-)

14 kommentarer:

Hemma på landet sa...

Galenpanna! Jajemensan, det må jag då säga.

Jag är hemskt trött men, ja du vet. Kan ju inte låta bli när den borlängska galenpannan är i farten :-) Puss

Signe sa...

Oj, vilken skillnad! Vilket jobb du/ni gjort! Det är ju en helt annan stuga nu! Jättefräscht blev det! :)

Sofie sa...

Det är tur att du är lite galen ;) Nu lär väl sambo med fler vara hur glada som helst att du såg potentialen i den där stugan!! Vilket jobb! Och vad duktig du är! Vilken skillnad! Puss puss!

Mikkeline sa...

Jøss, alt dette arbeidet på bare tre somre? Dere har jammen hengt i. Det gjelder å se mulighetene. Selv var jeg i Monte Carlo og så på piffen der da jeg kjøpte min gamle grønne rønne ute i havgapet her over telefon. Jeg synes jeg var verdens heldigste, og misunte ikke rikingene ved Casinoet i hele tatt. Det er 6 år siden nå, og mye er gjort, men det står også mye igjen. Jeg får legge ut litt før- og etter-bilder jeg også etterhvert.

Mia sa...

Tänk om man hade så fina hus som du har.. Plural alltså ;-)

Jennyshemochharmoni sa...

Det gäller att ha vilja när man köper såna "tunga" projekt :) Jag känner igen mig *LER* Det blev ju superfint iallafall, kan bara tänka mig vilket jobb du lagt ner. Härlig är iallafall din stuga :)

I min vackra värld sa...

Oj oj oj, det såg ju alldeles förfärligt ut! Tror inte jag kan föreställa mig det arbetet som du/ni har lagt ner - jag är en stor beundrare!
Haha, hade velat se din mans min... :-)
Och tack, man behöver såna här peppningar ibland!

Lotta sa...

Du är en härlig galenpanna du vännen! Och du fick ju rätt, stugan blev ju fantastisk!

Kram Lotta

Hemma på landet sa...

Tack, min lilla gosgumma! Sov gott. Puss

Lime sa...

Meeen det är ju såå härligt med galenpannor som du! Visst är det kul och va jättefint du (ni?) gjort! Ha dé bra!

Pia..... sa...

hejsan majsan....hörrredu, kan du inte komma hit och mej lite jävlar anamma och en nypa galenskap till att få ordning på mitt...hus:) men jag får väl följa ditt husarbete på bloggen och hämta inspiration där istället....ha det så gött ochv ilket duktigt jobb du lagt ner alltså...det är minsann en bedrift det...

Karna sa...

så gøy, og så flink du har vært, for etterbildene du viser under er jo bare såååååå fine! Får jo enda mer arbeidslyst også når noen sier at "dette klarer du ikke...", da klarer vi det meste, ikke snat?!?!

Ser gjerne flere bilder både før -og etter!

Karna
http://karna.sprayblogg.no

Mia sa...

Så flott at du satset og ikke ga deg... Det ble jo alldeles herlig - bildene fra kjøkkenet var jo så nydelige. Men visst er det jobb, men om man brenner for noeog ønsker det sterkt nok, så får man det til. Gleder meg til flere bilder...

mona sa...

Heisann ! Utrolig å se dine bilder,og for en forandring !!! Arbeidslysten din har jammen betalt seg,det er helt sikkert,skikkelig koselig er det blitt :) Her kan du nok nyte mange nydelige dager,i sommer,måtte det bli mange av dem :) Klem til deg.