Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

söndag 11 mars 2007

Änglar finns dom? Ja, dom finns hos mig...........

Jag ska fånga en ängel, fånga en ängel. Ängeln från sjunde himmlen. Jag älskar sångerna av Ted Gärdestad och hans bror. Tycker att dom säger mycket, det finns så många olika sinnestämningar i texterna. Jag tycker att dom står sig än i dag. Jag gillar änglar både på väggar och dom som fortfarande går runt,på vår jord. Man känner när man träffar en ängel, dom ser en. Man ska ta hand om varandra för man vet aldrig vad som väntar, runt hörnet. Själv ska jag lyssna på nått, som får mig i en bra stämning inför nya utmaningar. Vi står för en ny vecka och vi känner att nått bra är på gång VÅREN. Man känner lukten och hör fåglarna,och pirret i kroppen...Det är nu vi skandinaver börjar leva igen..Livet är härligt, ta tillvara på det och fånga det lilla i vardagen.....Ha en skön söndag nu för det ska jag och mannen i mitt liv ha ...Kram/Majsan....:-)14 kommentarer:

Lotta sa...

Vackra änglar du har vännen! Jag älskar också änglar, men har inte så stor samling, än!!!

Du är själv en stor ängel för många av oss! Kram på dig ängeln min! Lotta

Guldkant På Livet sa...

Majsan, vilka många ljuvliga änglar du har!!! Ja, det är ngt visst med änglar, ngt man aldrig tröttnar på och passar lika bra sommar som till jul.. de där som står i grupp på bordet, en sådan har jag, den längsta utav dem.
Jättefint, och den du hade i ramen var ju bara så "himmelskt" snyggt!! Njut av söndagkvällen.
Mari.

Lotta sa...

Hej igen vännen!
Visst är mitt skrivbord bara så bedårande! Men ack så mycket jobb det blir. Skivan är så sliten, faneret har släppt på många ställen och där är mycket färgrester. Men det betyder ju bara att skrivbordet använts flitigt av någon.

När det slipats och spacklats och slipats igen, så är det dags för målning. Vilken färg kan jag tänkas måla det i tro? ;-)

Kram på dig! Lotta

Tonje sa...

For noen vakre engler du har=) Jeg har helt dilla på engler og kan aldri få nok av dem. Akkurat nå er jeg på lering etter ett slikt bur som du har bilde av i dag...jeg har ikke funnet slike enda,bare rådyre bur. Ha en fin kveld videre.

Hemma på landet sa...

Hörru gullehöna. Jag tänkte härma dig om jag får. Dessa bokstäver från Panduro, tänkte jag skriva nåt av. Får jag lov att härma dig? Puss

Mysiga lantliga ting sa...

Fina änglar! Mysiga saker såg jag på din sida, har kikat runt lite och måste nog kika mer...
Gillar!!!

/Johanna

Pia..... sa...

Jo men visst är det fint med änglagulliganerna, både de levande och de som vi har stående/sittande/hängande på bord,väggar och dörrar..har varit och är väl forfarande änglasamlare... du vet väl om att det inte är dammtussar som är under sängen utan det är änglarna som ställt sina tofflor där:)tack för titten på dina änglar...ha det så gött, dröm sött....

Anna sa...

Så fina änglar, jag har inga änglar hemma men en och annan Madonna. Jag har förstått att du också är en dalmas - vi är några här i Bloggvärlden nu. Har du varit till den nya inredningsbutiken i Romme? Finns så mycket fint. Jag har skrivit mer på min blogg om du är intresserad.

Ha en härlig vecka.

Signe sa...

Va fina änglar du har! Jag älskar oxå änglar...svårt att låta bli att köpa såna!

Jennyshemochharmoni sa...

Det finns en himla massa fint hos dig, som vanligt :) Ha en jätteskön måndagskväll!

Hemma på landet sa...

Tack, gumman!
Jag brukar inte härma andra. Men heter man Majsan så blir det väl så. :-)
Puss

Karin A sa...

Ja absolut, de finns hos mig med! Till jul åker hela änglasamlingen fram, nu är det dock mer måttligt. Kul att få se din "samling"...

Hemma på landet sa...

Jodå, jag tar det lugnt, lilla brastanten. Kram

Guldkant På Livet sa...

Jodå, jag var där i dag och såg att de hade fina Mårbacka, vita och rosa, köpte en till...och lite annat, billigt ställe men det blir dyrt ändå innan man kommer ut igen... Ha det gott! Mari.