Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

torsdag 28 juni 2007

Blandat

Stugans bebis avdelning tror ni vi har kunnat suttit i vårat uterum, icke där i ligger flugsnapparnas bebisar. Dom ville ju inte snappsa med oss på midsommar afton, så vi fick sitta på trädäcket istället.Man måste ju ta det lungt med en ny förlöst snappmamma. Vi hade en bra Midsommar ändå.
Björktrastens lilla bo bebisarna har just lämmnat sitt lilla bo. Dom är ju för duktiga på att bygga eller hur? Jag ska nog spara boet och göra nått av det senare tror jag. Vi har ett gäng sketrostar runt stugan nu :-)

Vad tror ni? Jag och Asta här mitt i Borlänge och Faluns lilla marina, det skulle väl va nåt det. Dom andra susar förbi sen kommer jag och Asta tuff,tuff. Jag får nog åka runt alla öar istället med picknick korgen, och mitt lilla rödvinsglas. Ha det så gott och hoppas att solen skiner på oss Kram/Majsan & Asta ;-)


8 kommentarer:

Interiørhuset sa...

så koslige bilder...fugler er fantastik gode til å bygge reie. KOs deg masse !

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Så sött!!
Vi har också fåglar runt stugan och här vid radhuset. Små söta snappungar och några sädesärlor som spatserar runt och piper:-)

Snapparna tror jag är pågång med nästa kull, för det boas igen/fortfarande i holken!!!

Susanne

Pia..... sa...

Haha..det skulle jag vilja se...du och Asta...men vem vet vad som döljer sej under däcket ...( nja som du ser så kan jag inga om båttermer :) snappsa du bara själv:) hej så länge...

Anonym sa...

Tackar för titten och inspirationen jag fick!!!
Hmm vill inte vara anonym så för se hur man skaffar ett google konto.
Hälsning från Lena

Guldkant På Livet sa...

Majsan & Asta, sommarens radarpar! Du kan tro jag längtar efter en tuff, tuffbåt nu!! Min Pappa hade en när jag växte upp sen hade jag och en gammal pojkvän en i Mälaren och jag älskar ljudet och doften...Nu plaskar vi runt i en roddbåt i Utgrycken, lillsjön som är granne med Rogsjön...
Vi ser fram emot fler båtrepotage från Runn! Ha det skönt å glöm inte flytvästen ;) Mari. Snappsmamman kanske vill ta en hutt lite senare...

Lotta sa...

Hej vännen!
Du och Asta - ni blir det perfekta paret! Kan se dig tuffa fram i sakta mak, sippandes på ett rödvinsglas. Fast då är det kanske bäst att maken kör!

Puss och kram från skåningen!
Lotta

Spets och snor sa...

Idag åkte vi båt utanför Tyskö. Jag tror jag såg din brygga... Men ingen majsan satt och drack vin!

Elzste sa...

Vad i herrans namn är "sketro(ö)star" för något?
Visst är det härligt att tuffa omkring i en snipa. Det går precis lagom fort.
Kram Elzie