Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

söndag 24 juni 2007

Min ögonsten TANT ASTA.........

Nu har min båt kommit hem till mig!!!!!!!!! Jag tycker att hon är så söt, hon har fått namnet TANT ASTA hon var inte döpt förut så då fick jag ge henne namnet. Jag tycker att hon är vacker hon har ett blått kapell och en mast. Ni kommer att få se bilder senare. Hon kom dan före midsommar dvs. den 21/6 -07 och sjönk som en gråsten direkt. Jag höll på att göra i byxorna men senare gick pumpen igång och hon tömmdes på vatten,typ hela Runn. Hon såg så baktung ut så namnet fick bli Asta och gammal är hon ju så då fick det bli tant. Hon ska få vita gardiner och säkert lite annat smått och gott. Jag måste säga en sak till hon låter som en dröm........Nu får jag nog mindre tid än förut att sitta här men hon måste få lite tid nu. Så att jag kan njuta av henne under sommaren.......kram från en lycklig ägare av min Vätternsnippa/Majsan.........;-) PS. Min man höll på att dö när han såg vad jag hade köpt,han visste inget jag sa bara att han måste åka och hjälpa en lastbilskille i Ornäs hamn. Ni skulle sett hans min. Men han sa bara du är ju helt otrolig (jag tror att det va positivt) eller hur?

16 kommentarer:

Spets och snor sa...

Du är cool du majsan bajsan!

Interiørhuset sa...

gratulerer så masse med ny båt!! Det navnet var riktig så kult det=) Blir sikkert koslig å skulle dekorere den=) Båt og hav er noe spm jeg bare elsker=)

Anna sa...

Stort grattis! Den är ju jättetjusig! Tänk så härligt du/ni ska ha på den.

Ha en härlig vecka!

Kram

vildägnel sa...

Vad cooolt! Snacka om överaskning för maken din. *s*

Elzste sa...

Vilken härlig snipa! Förstår att du är glad för den. Och du - jag älskar också ljudet av gamla båtar. Kan sakna vår ibland just för ljudet när man var ute och åkte. Ha det så gott på Runn. Kram Elzie

vita drömmar sa...

grymt att du inte sa något! you go girl!
Linda

Lotta sa...

Vilken drömtant du fått hem! Lycka till med henne!

Massa kramar
Lotta

majsan45 sa...

elzste. Ja nog är det mysigt ska sy gardiner till henne imorron. Kram/Majsan

Sagalisa sa...

Jaha du min bästa kompis har ett snickeri som heter Tant Astas snickeri i Helsingborg,vad lustigt!
Grattis jag vill oxå bli m båt,är en havsmänniska!Kram/Anna

elin1976 sa...

Så fin den er. Vi hadde nesten lik når jeg var liten. Grattis! Klem:O)

Guldkant På Livet sa...

Grattis till din fantastiskt vackra Asta!! Jag förstår din lycka och jag vet hur hon låter, doff, duff, doff... Skepp å hoj, ha det så mysigt på sjön!! Mari.

Tingeltangel sa...

Det var ju otroligt coolt gjort. Att Du kunde hålla Dig från att säga något. Helt underbar historia. Heja, heja,

Solkatter & dammråttor sa...

Nej men...vilken häftig båt....det kommer att bli många härliga turer med den på Runn i sommar,kan jag tänka.Och du kommer väl att inreda henne lika fint som sommarstugan och lägenheten också =)
Lycka till med tant Asta och njut i fulla drag=)
Kram!

Koselig koselig sa...

Nei men såååååååååååå fiiiiiiiiiin båt! og jeg digger navnet, det var jo bare så herlig!!! Du må bare skru opp en blomsterpotte nån plats på den båten, du måste ha en pelargonia ombord!!! Skal hun hete Tant Asta måste hun det!!! Jätteskjønn!!! :)

signe sa...

Åh vilken fin båt! Tant Asta passar bra tycker jag. Häftigt att du köpte den utan din mans vetskap!..det skulle jag inte våga..det är sambon som är båtkunnig hemma hos oss :)

Pia..... sa...

Åhhh...sickna cooola tanter ni blir då...vicket par...sy finfina gardiner och visa oss sen..ha det så gott.PIA pssst...jag har semester nu..yipppi...