Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

söndag 8 juli 2007

Mera fredags fynd.........Och skor

Jag köpte även tre par skor!!! Okey, jag vet jag brukar inte visa sån men man kan väl ändra sig!!!! Ni ser ju vilken färg det är! Ja, visst svart jag klär mig nästan bara i svart och har bara svarta skor. Det är ju lite annat än färgen i mitt hem. Jag brukar ha svårt att hitta skor har oturen att ha små fötter, men med åldern har dom liksom flytigt ut. Så nu har jag strl.35/36 om några år kanske jag har 37/38 eller vad tror ni. Dessa fyndade jag för 436kr iallafall. Min man tycker att jag ska göra som jag gjorde förr gå i högklackat, men det kan han göra själv isåfall.Alltså det är ju inte så jäkla skönt heller, killar som Christer Lindarv kan ju strutta runt men inte jag. Bara så han vet,han tycker att jag är som ELAKA LILLA MY och det kan jag säkert vara. Eller som dom säger en del andra Lotta på bråkmakargatan....okey då säger jag bara.....;-)

Dessa köpte jag på Myrorna för 20kr-15kr karotten är en Rörstrand och gräddsnipan är bara söt.. Går igång på sådana saker, men det gör ju många på dessa bloggar ellerhur? det var ju inget överpris iallafall...........;-)


Dessa två ljusstakar köpte jag på Myrorna för 30kr sådana är bra att ha tycker jag varför sig eller flera tillsammans. Jag hoppas att jag får möjligheten att göra nya fynd under sommaren. Det ska bli kul att se vad vi alla fyndat under våra semestrar, senare på hösten. När vi ska vara inne och kura igen, när alla blad ändrar färg. Kram&Puss på er / Majsan..... ;-)5 kommentarer:

Pia..... sa...

Guvajatyckerdeeroligtattduärpå gångibloggvärldenigen:)Läs det du Majsan...det är vad jag tycker iallafall...åhhhh...sååååå söta små fötter...det är annat det än mina stora bla`n 39.... som jag trääängde ner i ett par foppatofflor.hihi...vilka fynd du gjort...önskade jag bode närmare den däringa affären gruvgata...men men..nä ska ta en sväng med funderingera mine om vad jag ska ha för täcke...vänliga hälsningar...velpottan PIA:)

Nya & gamla ting sa...

Hej! Har kikat runt i bloggen och skulle vilja kommentera en hel massa fint som jag sett. Men jag väljer att sammanfatta allt i ett inlägg. Du har ett mycket mysigt och vackert hem!

EVA AGNES sa...

Allt av det du köpt gillar jag. Intressant att du har samma skostorlek som min dotter Ingela, som just nu sitter i mitt vardagsrum och tittar på Foyles War en engelsk deckare.
Det är jätteroligt att ha henne/dem här. Vi har varit i butiken som heter Country Style i dag och handlat liteSka lämna lite av mina hjärtan där till försäljning. Ska bli intressant att se om någon enda vill ha dem... :-)
Kramar Eva Agnes

hulukvarn sa...

Hej HEj! vilka fina fynd! ljusstakarna är jättefina i ditt fönster! kram kram

Jessica sa...

Hej!
Vilka fina saker du fyndat!
Alltid lika kul att titta in här hos dig, du verkar vara en så varm och kärleksfull människa!

Kram på dig!

/Jessica

www.webwiz.nu/barnen