Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

tisdag 4 september 2007

Mina krön...........

Mycke`krön blir det när man börjar titta sig omkring hemma.....man kan ju tro att jag samlar på krön.......Ja, det gör jag kanske!!!! Men jag samlar ju på allt som jag själv tycker om just nu....Det finns ju otroligt mycket vackert man kan vila ögonen på......
Vad sägs om ett tavelkrön inköpt på Indiska så det är inte gammalt iallafall men snyggt ändå......


Här är det inte så mycket krön men ett litet ändå, sitter på skåpet i badrummet som vi har handdukar och allt annat jox som man har i badrum....ni vetDetta har jag sittande ovanför gästsängen det ser ut som en kungakrona passar att ha ovanför huvudet ellerhur...........

Detta krön sitter helt löst och får flytta runt både hit och dit efter mitt humör. Just nu står det på ett bord.....

Krönet till soffan som jag just köpte väldigt fint och romantiskt. Dom två duvorna är så fina tillsammans........
Ett litet krön till som sitter på ett öppet skåp i köket....Jag tycker väldigt mycket om snirklar och det fantastiska arbete som ligger bakom. Jag själv skulle vara alltför otålig för att göra något sådant.........Ha en skön vecka själv ska jag på planeringsdagar torsd,fred....i sköna Tällberg.....Kram/Majsan.....Ett tips titta och håll tummarna i årets IDOL min son är med i uttagningarna.....


27 kommentarer:

yes sa...

Å så många fina krön!!! Jag har letat och letat efter nått sånt i sommar men jag tycks ha varit på fel ställe....Det från Indiska kan det möjligen vara något du köpt nyligen? Så spännande mde din son - ska hålla koll och se om man kan lista ut vem det är!
kram ylvan

Karin sa...

Eeee hallå där!! Vilka fantastiska krön dom är jättefina.
Kram Karin

EVA AGNES sa...

WOW! Säger jag till både dessa underbara krön och till sonen som ska vara med i idol.
Hur vågar han förresten? De är ju så elaka.,, hu!!!
Kramar Eva Agnes

Anna sa...

Så jättefina krön. Jag letar själv efter sådana, har du något bra köptips? Håller absolut tummarna för din son, är så kul med en Borlängepojk. Hoppas för guds skull juryn är snäll mot honom annars blir jag galen. Blir så ledsen över deras attityd ibland.

Ha det fint i höst/regn/sol vädret.

Uppe på vinden sa...

Vilka underbara krön du visar, blir alldeles matt! Har precis tittat på IDOl, var sonen med idag??? Du måste säg vad han heter i förnamn....Må gott! KRam!

Marres Hörna sa...

Just det, din son skulle ju vara med!! Undrar vem det kan vara tro? ;-) Hoppas det går bra för honom!

KRAM!

linnea-maria sa...

Hejsan majsan!
Du verkar samla på krön. Jättefina. Kanske man ska måla sängarna vita och fram med lite slippapper? Bra att Frida får hjälp med datorn så att hon kan blogga lite.
Vänliga hälsningar // Therése

elin1976 sa...

Så flotte bider. Jeg elsker jo glassklokker å denne du viser er nydelig. Ønsker deg en fin dag. Klem fra Elin:O)

Lotta sa...

Massa fina krön!
Och självklart sitter jag bänkad framför Idol, jag vill ju se sonen din!

massa kramar
Lotta

anne haavisto sa...

Du är så sjukt duktigt. Du får komma o fixa mitt kontor sen, om vi flyttar! Oo vad jag älskar att kolla in på din blogg!!!
Tack.
mvh
ANNE

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Krön är verkligen underbara! Jag lockas också alltid till sådana saker. Hoppas det är ok att jag lägger in din blogg till min länklista. Och hoppas att det går bra för din son. De är ju allt som oftast verkligen hemska, den där juryn!

Nygammalt sa...

Det är verkligen vackert med krön. Så mycket fint du har samlat på dig, blir riktigt avis! ;)
Ja just det,din son ska ju vara med. Vad spännande! Vad heter han i förnamn?
Kram.

Nicolinas boning sa...

Wow, vilken massa olika krön du har! Det spelar nästan ingen roll hur dom ser ut, för var och en är charmig på sitt sätt;-)
Jag ska också till vackra Tällberg torsdag/fredag på seminarium...
Håller självklart tummen för sonen!
Kram/Birgitta

Pernilla sa...

Jag har precis upptäckt din blogg, åh så mycket fint du har!!!! Vi har nog väldigt lika smak du och jag. ALLT var fint, otroligt fint! Jag har suttit en bra stund och tittat igenom bloggen ända från början. Här blir jag stammis!...
Kram Pernilla

signe sa...

Va många vackra krön du har hemma! :) Kram

Guldkant På Livet sa...

Vilket härligt kröninlägg, vilken lust man fick att skaffa sig vackra krön överallt! Himmel så snyggt!! Ha det så bra i Tällberg oich jag håller tummarna för Idolsonen!!! Mari.

Guldkant På Livet sa...

... glömde ju säga, VISST, jag tar fisken om du håller med vinet, det blir trevligt : ) Mari.

Solkatter & dammråttor sa...

Oj,vad du hade mycket krön...och jättefina allihop dessutom =)
Planeringsdagar i Tällberg....det var inte dåligt det.....varför får jag aldrig åka på såna (jobbar också i barmomsorgen....förmodligen i fel kommun...hm)
Men du...ha det så trevligt...ni ska väl inte bara planera?
Kramiz!

Nygammalt sa...

Tack snälla Majsan! Har faktiskt missat höstens omgång. När jag har varit hemma så har jag sett Top Model...Hmmm...men jag vill verkligen se din son! =) Håller tummarna för honom!
Kram.

Koselig koselig sa...

Hej Majsan

The 'Power of Schmooze Award' is The Award for bloggers who “effortlessly weave their way in and out of the blogosphere, leaving friendly trails and smiles, happily making new friends along the way. They don’t limit their visits to only the rich and successful, but spend some time to say hello to new blogs as well. They are the ones who engage others in meaningful conversations, refusing to let it end at a mere hello - all the while fostering a sense of closeness and friendship".

Kram Mette :)

LantlivsAnette sa...

Så himla många fina krön du har hemma hos dig,jag gillar också allt som är krumelurigt...
Hoppas att det gick bra för din son i Idol..syntes han i Tv ?
Jag sitter som klistrad vid det programmat , tycker det är så bra..
Kram Anette

Lisbeth sa...

vad fina krön,var hittar man såna?? På tal om samla när man tittar runt hemma så samlar man på mycket..hi hi men det är väl så ,när man gillar nåt så vill man ha mer av det.kom på jag kan förvara ljus och ljusstakar i soffan,och när jag började plocka ihop....jisses å ändå köper man nya .Kram lisbeth

Maria sa...

Idol ja.... Man är lite pirrig över att få se de!!! Haha, undra vad Oscar skulle säga om han såg vad jag skrivit på min blogg just nu... //Maria

Ardisia sa...

Underbara krön har du samlat. Önskar din son lycka till i Idol också! Kram Ardisia

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Men vilka underbara krön! Var hittar du alla? Jag har ALDRIG sett ett löst krön på loppis, men kanske jag inte tittat så noga...får börja med det:-)

Susanne

Birgitta sa...

Jättesnygga krön, passar lite överallt där man vill pynta upp. Kul att kunna flytta dem. Håller tummarna för sonen när jag kommer ihåg. Kram och ha det gott i Tällberg.

majsan45 sa...

Tack snälla Pernilla och Anne Hoppas att ni får en riktigt trevlig helg Kram/Majsan