Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

torsdag 28 juni 2007

Blandat

Stugans bebis avdelning tror ni vi har kunnat suttit i vårat uterum, icke där i ligger flugsnapparnas bebisar. Dom ville ju inte snappsa med oss på midsommar afton, så vi fick sitta på trädäcket istället.Man måste ju ta det lungt med en ny förlöst snappmamma. Vi hade en bra Midsommar ändå.
Björktrastens lilla bo bebisarna har just lämmnat sitt lilla bo. Dom är ju för duktiga på att bygga eller hur? Jag ska nog spara boet och göra nått av det senare tror jag. Vi har ett gäng sketrostar runt stugan nu :-)

Vad tror ni? Jag och Asta här mitt i Borlänge och Faluns lilla marina, det skulle väl va nåt det. Dom andra susar förbi sen kommer jag och Asta tuff,tuff. Jag får nog åka runt alla öar istället med picknick korgen, och mitt lilla rödvinsglas. Ha det så gott och hoppas att solen skiner på oss Kram/Majsan & Asta ;-)


söndag 24 juni 2007

Min ögonsten TANT ASTA.........

Nu har min båt kommit hem till mig!!!!!!!!! Jag tycker att hon är så söt, hon har fått namnet TANT ASTA hon var inte döpt förut så då fick jag ge henne namnet. Jag tycker att hon är vacker hon har ett blått kapell och en mast. Ni kommer att få se bilder senare. Hon kom dan före midsommar dvs. den 21/6 -07 och sjönk som en gråsten direkt. Jag höll på att göra i byxorna men senare gick pumpen igång och hon tömmdes på vatten,typ hela Runn. Hon såg så baktung ut så namnet fick bli Asta och gammal är hon ju så då fick det bli tant. Hon ska få vita gardiner och säkert lite annat smått och gott. Jag måste säga en sak till hon låter som en dröm........Nu får jag nog mindre tid än förut att sitta här men hon måste få lite tid nu. Så att jag kan njuta av henne under sommaren.......kram från en lycklig ägare av min Vätternsnippa/Majsan.........;-) PS. Min man höll på att dö när han såg vad jag hade köpt,han visste inget jag sa bara att han måste åka och hjälpa en lastbilskille i Ornäs hamn. Ni skulle sett hans min. Men han sa bara du är ju helt otrolig (jag tror att det va positivt) eller hur?

söndag 17 juni 2007

Erotisk novell om en pall

Majsan har lurat av sin pappa hans garagepall, fy på dig så kan man inte göra! Jo,då jag kan. Kan ni fatta den stod och väntade på mig och tänkte nog. Ska människan aldrig se mig. Han stod där så turkos och fin........blääääää. Men jag fick smeka min pall med en mjuk pensel FYRA OBS. FYRA gånger innan jag va nöjd pallen njöt i fulla drag. För vem njuter inte av en öm beröring. Kanske ska börja skriva erotiska noveller om pallar eller? Nej, skämt åtsido men det är bra med färg ibland. Jag har INTE fått tag i någon båt än så jag får sitta på bryggan och dricka mitt vin till Midsommar i år (pust IGEN) urk va trökigt......:-) men jag blir nog gla ändå........inte bara av vinet pusssssss.
Pallen uppifrån jag skrev med penna och suddade lite medans det inte torkat helt. Nöjd då? Ja, så när som på första l et det blev väl så där tycker jag men jag kunde inte göra om. För då hade jag fått måla elänet igen jobbigt,jobbigt....vad är det för färg? Rustas antikvita. Jag blev ganska nöjd iallafall. ;-) ..........

Sidobild på min pall, jag gillar den iallafall. Jag önskar er en härlig MIDSOMMAR med god mat och dryck väder det blir det säkert. Vilket väder? Ja, uppsprickande moln sen SOOOOOOOOOOL så, klart puss på er alla pantertanter / Majsan...........


tisdag 12 juni 2007

Tack för att ni står ut med mig....;-)

TACK FÖR ATT NI HÅLLIT TUMMARNA FÖR OSCAR men släpp nu, så får vi se vad som händer i höst, när är det höst..........? Jag ska försöka besöka er snart, jag har ju hittat ett nytt intresse. Jag letar båt som en galning på nätet jag önskar mig en snipa, den skulle passa mig. Tänk och tuffa runt och besöka alla öar med en fin korg(den har jag redan) vit med blått&vittrutigt foder OCH EN FLASKA VIN.........och en smörgås eller nått sånt. Det är min nya dröm.........
Mitt nya yrke Juridiskt affärsombud, hrmf.....skulle vara nåt det eller hur. Jag älskar ju skyltar också som allt annat förstås. Det finns ju otroligt mycket man gillar. Ni vet ju hur det är åtminstånde inte alla som gör det heller. Klockan har jag köpt av min pappa för en symbolisk summa, tur att lilla pappsen finns för mig ;-) OCH min får man inte låna, sådetså...........

Från en Oscar till en annan Oscar han har nog inte varit med i Idol! Skulle jag tro, men får vara med här i bloggens värld. Jag hoppas att jag kommer att vara mer närvarande lite fram över mot hösten. Men jag hoppas att ni också njuter av värme och sol.....;-) Och inte sitter inne och häckar ellerhur.......Kram och puss på er alla från Majsan......


fredag 1 juni 2007

Min röriga vecka.....;-)

Med denna bild vill jag säga att nu är familjen det som är det viktigaste. Jag kommer att kika in med jämna mellan rum men först är det Oscar som får all min lediga tid, jag hoppas att både mina och hans nerver håller. Men han säger ju, att det är lugnt morsan det är ju tur att det inte är jag som ska stå på scenen........Hjälp, !!!!
En vy över Danmark nu i våras på väg mot stillhetens plats där munkarna har sin fristad. Jag tycker att den bilden är vacker. Vi är på väg mot nya mål och vi har allt att vänta oss vid sommarns början. Solen, vinden den ljumna vatten och vår ledighet......:-)

Nu stundar studenten för våran son Oscar men vad vi ska laga för mat vet vi ej. Vi vet ju inte om han kommer hem från Stockholm i tid, eftersom Idolutagningarna håller på till ev. fredag. Så det är väldigt svårt att planera. Vi har köpt kostym samt nya kläder inför Idol. Men det har varit mycket nu......Så ni får ursäkta att jag inte hunnit med bloggandet, får ta det sen....Tacka er för allt ni skrivit och vi syns snart igen!!!!!!!! puss&kram er vän / MAJSAN.....Ha det skönt nu i helgen.......;-)