Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

måndag 23 juni 2008

Datanörden Majsan!!!!!!!!!!!!

Bara så ni vet så har jag nu försökt att flytta bilder och så vidare...Jag bara säger HUR FASIKEN FLYTTAR JAG DESSA BILDER!!!!!!!!!!!!!
Så att de hamnar i ett litet fint samlingsform.......Tryckt på varenda knapp jagg hittat men inte 17 går det heller........Jag skulle skriva något vackert om naturen vid Runn osv. men nu är jag bara tjurig för att jag är en sådan klant......Har iallafall tränat på att ta kort men darrar lite än!!!
























Jag hoppas att ni alla hade en lika skön Midsommar som vi......Åt gott i trevligt sällskap och åkte en sväng med Tant Asta som INTE legat på botten än.....Peppar,peppar......Kram på er alla och ha en underbar vecka.......Här i Borlänge startar ju Peace & Love festivalen nu.......Puss/Majsan!!!
























17 kommentarer:

Petra sa...

*asgarv* - förlååt! En till tydligen som svär över dagens teknik, ibland blir man helt hospital tokig på det! På jobb är det så lätt, jag skriker bara ut något namn så kommer det alltid en liten räddande ängel, fniss... Funkar dock inte hemma??!!
Bilderna såg ljuvliga ut i alla fall, här är det ömsom regn och blåst, inte så kul. Sommarfärgen börjar redan försvinna i nyllet och snart är man tillbaka till det likbleka man var innan, suck. Inte hjälper det heller när man vet att bästa väninnan ligger under en skuggig palm i soliga Spanien med en drink i näven och gör den ena spabehandlingen efter den andra! Livet är orättvist...
Puss på dig!
Petra

Mamma C sa...

Jaaa, du det är ett knep å knåp för att få till det som man vill. Inte alltid datorn tänker som en själv. Men mycket fina biler visar du i allafall.
Kram mamma c

me and alice sa...

Hej Majsan!
Fina bilder... Er stuga ser så mysig ut tycker jag! Förstår att ni hade en underbar midsommar!
kram Susanne
ps. Försökte du göra ett collage? Om du klickar på ingen när du ska välja var bilden ska vara och klicka på liten bild så kan du sen flytta bilderna som du vill ha dom. tex 2 bredvid varandra och 2 under... Lycka till!

annaslantliv sa...

Jag får heller inte till ett collage men nu läste jag Susannes tips här ovanför så nu ska jag prova!
Hoppas ni klarar er från krashade rutor och sånt trist denna vecka, är ju tyvärr lätt hänt verkar det som...

Kram Anna

Smultronstället sa...

Tjohoo!
Du klickar och drar bilderna dit du vill ha dem,bara...hihi
Blir så full i skratt med ditt temperament,härligt att det finns fler som jag.

Pöss
M

Anonym sa...

Fina bilder du visar oss! Härlig svensk sommar!

Må gott!

//Cissi

Hanna i Det stora grå huset sa...

Men du... Du fick väl min beskrivning??? Men du har ju en annan mall till din blogg... Kan det ha betydelse kanske? De flesta som jag sett kollagen på har ju minima som mall...
Äh, vad vet jag!

Det ser i alla fall ut som om ni haft det riktigt härligt!
Tänkte på dig och din båt, på om ni flöt eller inte... Tur att hon håller sig ovan ytan!

Ha det så gott nu!
Här ska det målas!

Kram Hanna

♥ Pia... sa...

Hoohoo..du äää för goo du majsan:)..fick ett gott skratt..mitt i snörvlinga...(jag är täbbt i näsan...)ja inte vet jag hur du gör..men roligt var det med dessa bilder..ochliite darringa...hihi...ja datan är inte lätt alla gånger..demn gör lisksom lite som den vill med mej med..vad skönt att du haft det bra i midsommar..jag har haft det ganska bra..det var bara en liiiten förkylningsbazill som däckade mej ..annars,,var det bra:)..kram..PIA..snörvel......

Lotta sa...

Tjenare bönan!
Det var länge sen jag var inne och kollade till dig, tiden rinner iväg och orken likså, så det blir inte mycket mer än jobb, hem och äta, röja i trädgården, TV och sängen för min del.

Jag tycker du är duktig som kämpar på med dina foton. Och du tar visst det fina kort. Underbara naturfoton ute från stugan!

Och jag är fortfarande så avis på hur fint du har det både hemma i lägenheten och i stugan. Du har ett sånt öga för vad som blir underbart vackert! Jag tackar massor för inspirationen!

Massor med varma sommarkramar

Lotta

Hagbacken sa...

Hallå Majsan! Jaadu...det VAR inte helt lätt kan jag säga!Ser att du fått beskrivning...så jag antar att det bara är att fortätta försöka!

Man jag känner såå väl igen mig! Gissa om jag satt och djävlades ett bra tag innan det äntligen gick...

JAG tror att det är lättare att göra collage om bilderna är STÅENDE..men jag vet ej...fått för mig det bara!

Du får lite gratismusik du nu underveckan då??

Kram Linda

Ullis/Leva på landet sa...

Jag var tokig i går på datorn. Har lånat en bärbar av en kompis och fick installera om allt igen. När jag sedan skulle blogga hamnmde inlägget på ett helt annat ställe, då är man beredd att slänga datorn genom fönstre. Har också haft samma problem som du med bilder osm inte vill, men helt plötsligt fungerar det. Så underbara bilder du tagit.

Ha en bra dag! Kram Ullis

marianaskeramik sa...

det är bra majsan!! ge dig inte!!!
människan mot tekniken som rena terminator!
:)
ha de så gott
Mariana

Philura sa...

Vad skönt att man inte är ensam i stora teknikvärlden, den är bra att ha men när det krånglar och int egår som man vill så är ju datoen bra dryg!?! För det är väl datorn det är fel på ....hihi.

Lyckofröken sa...

Flaskan blev perfekt till min hemgjorda saft! Det är så trevligt i er butik! Jag tror det är bra att lägga ut på bloggen när ni får in något nytt till butiken och lite uppdateringar om vad som händer där. Lite smart marknadsföring.....
Hoppas du inte har tinnitus efter P&L.
Kram A

Mitt vita lantliv sa...

Hejsan gumman... men är det inte min vinda brygga man ser???? Eller? tack för i helgen,,, det va jätte mysigt...

Kram

Mobergskan sa...

Va fint det var i torpet. Kul att hitta tillbaka!

//Kerstin

Petra sa...

Oh, man får ju fasiken skrolla ner halva databilden innan man kan lämna kommentar tös! Hur går det med fotograferingen? Har den hamnat i plurret än? *asgarv*
Vem vet, du kanske utbildar dig till IT-tekniker vid sidan om butiken snart, hehe...
Puss o kram
Petra