Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

fredag 25 september 2009

ett litet inlägg.........

Hej på er än hänger jag kvar! Men det blir längre och längre mellan inläggen, har på något underligt vis svårt att få tiden att räcka till. På kvällen när jag kommer hem så är det sällan datorn kommer ur min dataväska. Få se hur länge denna bloggen får leva!
Det jag har hunnit hemma är att trycka en text på en gardin mellan hall och vardagsrum. Det känns som jag hellre satsar mer tid på att vara med min dotter och son samt godingen Cornelia än ägnar för mycket tid, att sitta vid datorn......I helgen var jag och Frida och lyssnade på Oscar som hade en spelning på en krog här hemma i stan.Nu på lördag spelar han igen i Torsång, men det hinner jag nog inte lyssna på......

Annars umgås jag med mina vänner när andan faller på, lite god mat & dryck är ju aldrig fel!
Nästa helg ska vi till Rättvik på ett mysigt hotell och mysa lite och i slutet på månaden till härliga Gotland och välkomna hösten med tjocka tröjor och kängor.....Längtar redan :)

Diezel hälar på sin favo plats.....Vi önskar er alla en härlig helg Kram på er / Majsan...

10 kommentarer:

Pilgården-Susanne sa...

Oh snyggt draperi! Det blev jättebra!
Kram Susanne

Ullis/Leva på landet sa...

Så kul att höra från dig. Hoppas verkligen att du kommer att ha bloggen kvar för även om det är långt mellan inläggen så är det alltid lika kul att titta in här. Du bjuder alltid på härlig inspiration. Låter underbart med Gotland. Skulle gärna åka dit jag också.

Kramar Ullis

Evas Bloppis sa...

Så härligt draperi med trycket .jag kikar in här emellanåt så du ska absolut ha den kvar även om inläggen är sällan
Ewa

Smultronstället sa...

Heej Gumman :) Såg att han skulle spela tyvärr så hade vi fotbolls avslutning på den andra sidan älven.. Men om han spelar nu i helgen åxå så kan ni väl komma förbi här :) eller ses där? kommer förbi å köper tidningar snart, puss!

Anonym sa...

Hej, det er bare godt det du laver, min skatt.Er bare in og kike lidt, vi snakkes/Klappträet

Pilgården-Susanne sa...

Hej o tack för igår! Jätte trevligt! Spegeln blev bra kolla min blogg!
Kram Susanne

linnea-maria sa...

Nog är det väl så att allting ska ha sin tid. Inte ska du känna någon press över att inläggen inte blir så täta, har samma fenomen själv på min blogg ;)
Ha en skön hösthelg och hälsa Frida så mycket. Kram /linnea-maria

Eddan sa...

Fina och mysiga bilder som vanligt hos dig Majsan :-)!

Draperiet är jättefint. Ett sådant skulle jag också vilja ha men maken är skeptisk - det blir bara en massa katthår på det säger han ;-).

Vi flyttar till lägenheten om två veckor - längtar. Det är inte 100 klart med husförsäljningen än men vi håller tummarna att det ska bli klart under den här månaden.

Vi har fått komma in i lägenheten för att kunna fixa lite innan vi flyttar in. Har målat i skåp och garderober + att vi har rivit en vägg för att få mer plats i hallen. Jag som trodde våra renoveringsdagar var över i och med att vi flyttar ;-).

Trevlig helg och ha det så trevligt på Gotland (är lite avundsjuk på dig där).

Kram kram från Anette

PiaMaria sa...

<3 såååå vackert!!!

kram P

Maol sa...

Jag undrar en sak med shabby chic. Använder man mattor? Jag behöver en matta under soffbordet fast i shabby chic stuk. Har du några tips? ^_^