Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

fredag 2 mars 2007

Fredags mys....nr.2

Finns det nåt bättre än att krypa ner i badet. Känna det varma goa vattnet runt kroppen, gärna med någe lukta gott och bubblor i. Sen gör det inget med ett litet glas med nåt gott i, lite go musik kanske. Tända ljus tillhör också mysfaktorn. Sen smörja in sig, sätta på sig sina inte så snygga myskläder, typ dom med knä och rumpa utan att man själv kommit i dom. Ok erotikdödare jag vet, meeeeeeeeen så skönt. Om man sen har tur så kanske det finns någe gott att stoppa i( lilla) magen, och sätta sig tillrätta i soffhörnet och invänta helgfriden. Det är åtminstånde det jag längtar till under veckan den kravlösa helgen. Jag önskar er alla en helt ljuvlig helg.......kram/Majsan.......:-)


11 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Supervackert som vanligt! Vilket ljuvligt badrum, i en lgh?! Jag kan sakna bad, vi har bara dusch här i huset, finns ju inget skönare än att krypa ned i ett bad som du skriver, med ngt gott bubbel, i både karet och glaset... Vilken snygg skåp du hade där!! Ha en mysig fredagkväll i badet!! Mari.
(Orkar inte byta mina bilder ikväll, gör det i morgon...)

Lotten sa...

Vad inbjudande det ser ut - jag skulle mer än gärna lägga mig i ett bad där!
Ha en trevlig helg!

SOFIE sa...

Åh gud så fint du har överallt!! =) Vill också ha ett badkar, saknar det så mycket! Det är ju det härligaste som finns att krypa ner i och värma upp sig, speciellt på vintern när man är fryssen! Bubblor, tända ljus och bara njuta! Vilket lyx! och ännu lyxigare blir det när badrummet ser ut som erat ;) Tack så jätte mycket för kommentar på min blogg, vad gullig du är! *glad* Vad kul att du tittade in =) Massa kramar!

hulukvarn sa...

Jag håller med. bad som avslappning är svårt att slå!! väldigt fin läshörna mé!

trevlig helg!

Äppelhem sa...

Åh vad mysigt! Synd att vi bara har en liiiten duschkabin. Jag har provat att dricka vin där men det blir så himla utblandat och fesljummet, ingen hit alls. ;-)

Lotta sa...

Så mysigt! Jag kan riktigt se framför mig hur skönt du har det på din toalett. Och tack för inspiration, jag har sett en underbart söt liten takkrona, men inte köpt den för jag visste inte var jag skulle ha den. På toaletten ska den hänga förstås!!! Tack för tipset!
Ha en härlig lördag med gubben!
Kram Lotta

Stina sa...

Mmm. Du vet att du är välkommen, Brasan.Puss

Lotta sa...

Nu har jag köpt min lilla takkrona, så nu blir det myspys på toaletten!

Love you too!!!

Kram Lotta

Signe sa...

Va mysigt du har gjort! Jättefint skåp! :)
http://designe.blogg.se

Stina sa...

Jaha...och hur är det mi käringa ida då? Puss

S sa...

Hade helt missat din blogg! Så många underbara saker du har! Älskar ditt kök, ett av de finaste jag sett! :-)