Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

onsdag 18 juli 2007

Balkongen år 2007

Mina balkongbilder i inte så vackert väder.......Denna sommar går just nu ut på att bara prata väder...men det kommer sol efter regn har jag hört. Som ni ser så har jag stenar som kant under räcket samt trätrall på golvet och säckväv på tyget som har färgen grönt och grönt......jag skulle valt en annan färg. Men vårat hus är k-märkt så då får man inte göra som man vill.....
Min lilla odling av kryddor bland annat. Om ni undrar varför jag hängt stenar på väggen så är det en spalje som jag gjorde förut för några år sen, för då fick våra klematis klättra där. Ni vet ju att jag gillar trä,sten,stål,osv......skyltarna är köpta på coop.

Bild på balkong igen väldans fint väder eller hur? Solen ja, vart är den i bilden måste åkt på semester tror jag. Detta med att plantera iår känns ju bara sådär, när man inte kan sitta där och njuta.........iallafall inte så som man vill.........


Flera bilder från vår balkong dom svarta krukorna har fått vara med några år. Det blev inte just några blommande blommor iår men jag gillar olika gröna nyanser, också.........Jag tycker att det är svårt att blanda allför mycket på en vanlig balkong.....Ha en bra regnig sommar för min dans funkade ju inte så bra...........Kram & Puss / Majsan



16 kommentarer:

Angelika sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Angelika sa...

tack för komentaren !! jo vi har rätt soligt här uppe.. vilken mysig balkong du hade.. // angelika

Angelika sa...

tack för komentaren !! jo vi har rätt soligt här uppe.. vilken mysig balkong du hade.. // angelika

Nygammalt sa...

Vad mysigt det ser ut! Kram.

Granne med Selma sa...

Vilken jättemysig balkong du har! Fin id´e med stenarna som hänger ner vid kryddorna. Kan jag låna den idén?
Kram

Linda sa...

tokfin ballong! urmysig
kram Linda

Handplockat sa...

meeeeeen så fint du har det =)

och vilka inspirerande bilder =)
ha det bäst

Husbilsresan sa...

Men sååå mysigt! Vad häftigt med stenarna under räcket...och dom som hänger på väggen....rolig idé...kanske något att ta efter ett annat år....om man får härmas,förstås.
Ja, men det måste ju vara så......solen har åkt på semester....till Rhodos, tror jag....för där har jag hört att det är solsken....*fniss*
Ha det gott i helgen.Kramar!

Anonym sa...

Oj, vilken ordning du har på balkongen! Fint med de svart krukorna och stenarna som hänger ner på väggen! Ha det så bra! Kram:)

Eva Agnes sa...

Underbar balkong. Förstår att ni trivs där. Du har gjort så originellt med stenar som hänger och gröna växter.
Kram Eva Agnes

Hem och Lycka sa...

vilken härlig balkong, gud vad mysigt! kramizz

elin1976 sa...

Å for en herlig balkong. Så mange fine planter du har. Her har det regnet så mye at ingen ting vokser lengre. Her er det desverre bare å kaste sommerblomstene. Skal kjøpe nye etter ferien. Da kommer vel finværet tenker jeg. Ha en fin dag:O)

Lotta sa...

Du har det jättemysigt på din balkong, trots vädret! ;-) Hos oss är det strålande sol just nu, och har så varit i några dagar, men det ska tydligen bli sämre igen nästa vecka.

Sommaren kommer kanske inte igång i år. Trist!

Ha en härlig helg min vän!
Kram
Lotta

n o r d i n g å r d e n sa...

Hej Majsan, vilken underbar balkong du har! Jag har sagt det förr och säger det igen, vilken smak, vilket sinne du har för sånt här, allt du gör blir sagolikt fint!! Ute som inne, i stan och på landet! Den balkongen är ju som ett paradis att sitta på och vilken fin liten örtodling du hade!! Önskar dig en skön solig helg med Asta & Co ! ; ) Mari.

Lime sa...

Jag tycker att din balkong är fantastiskt fin. och det där jämrans vädret... Men idag har vi iallafall haft ganska fint och imorrn ser det ju riktigt lovande ut!

Ha en skön helg!

Nygammalt sa...

Tack så mycket! Kram.