Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

onsdag 4 juli 2007

Bröllopsdagens bilder från igår..:-)

Detta är mina underbara blommor som jag fått av en underbar man. Vi hade två bra timmar tillsammans jag trodde jag skulle ha tjejfest men så kom han hem istället. Han brukar inte komma mitt i veckan, då är jag alltid på egen hand. Jag fick reda på det en halvtimme före så jag fick beställa mat.Men det skulle jag och tjejerna ha gjort så det var ju helt ok. Jag önskar er alla en mysig sommar med era nära och kära för det ska vi ha.

Närbild på min fina bukett...... visst är den fin jag får alltid vita blommor för det hade vi 1981 också i love...............


Kan ni fatta vilken underbar bröllopsdag vi hade vi fick två underbara timmar tillsammans. Jag vet att det låter lite men det är inte så ofta vi fått vara tillsammans en sådan dag. Han jobbar ju inte hemma men vi hade turen att han fick köra förbi och vi fick äta tillsammans. Vi beställde mat från grekresturangen en två rätters sen när han ringde sprang jag ner på kondis och köpte pärontårta mmmmmm....... gott. Vi fick telefon från vår dotter Frida då hade dom fått igång Tant Asta efter hennes enorma kallsup.... fatta vilken LYCKODAG vi fick.....Jag är så nöjd. Tänk att få fira så kort men med stort innehåll det är väl lycka Puss på er från en nöjd / Majsa..;-)



14 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilken underbar och påskostad bukett, jättefin!! Vilken rar man du har, ( obs inte konstig, alla norskor som läser...) jag kan inte låta bli att använda ordet, jag gör det ofta...han är i af rar !! Och han verkar gilla ditt båtfynd med!! Så himmelskt vackert du hade dukat på bordet, verkligen smakfullt, innan ens maten var på plats!! Ha en skön ledighet med båten och gubben!! Mari.

Interiørhuset sa...

for noen nydelige bilder=) den buketten var bare sååå nydelig=)

Brunkullan sa...

Underbar bukett!!
Blir det en åktur med Tant Asta nu då?

Susanne

Spets och snor sa...

Vilken vacker dukning och vackra blommor. Det ser så mysigt ut...

johanna sa...

Så mysigt,o grattis vilken underbar bukett.Måste oxå säga vilket helt undebart bord du har det är bara såå fint..
Ha det så gott kram

Anonym sa...

Grattis!
Vilken underbar bukett1
Vilken fin blogg!

(Var har du fått tag i ditt fina diskställ?)

Ingela :)

♥ Pia... sa...

Hejsan där majsan...dumilde amrosius vicken bukett..dengick inteav för hackor..och bordet mmmmums,,så läckert..jg bara älskar ditt bord alltså...så fint..men två timmar är ju mycket om innehållet är stort...en modifierad version av uttrycket carpe diem.."stanna upp och njut av det du gör"..ha en härlig helg..PIA

Lime sa...

Meen vilken jättefin bukett! och jättefin dukning. Förstår mycket väl att ni fick en fin bröllopsdag! Grattis!

Ha en superskön helg!

Eva Agnes sa...

Buketten är så vacker och det dukade bordet med vit suffa och vita kuddar så fint och läckert. Jag fattar att du njuter och två timmar är väl härligt, när du inte väntade dig något alls.

Majsan jag ska släppa målarburken eller rättare sagt, jag har redan gjort det. Sitter nu och väntar på min dotter med familj som snart dyker upp efter att ha rest i många timmar från Västerås. I morgon och tio dagar framåt ska vi njuta, må du tro. Det ska nog bli något glas med godis i också...
Kramar Eva Agnes

Lotta sa...

Vilken vacker bukett!
Förstår att du njöt för fullt i två timmar! Man måste ta tillvara på de stunder i livet som man får tillbringa med dom man älskar.

Ha en härlig helg vännen!

Kram Lotta

Husbilsresan sa...

Grattis på bröllopsdagen!(lite försenat)Jisses, vilken underbar bukett....vad gulligt av älsklingen din =)Vad mysigt att han kom hem alldeles oförhappandes också.....mmmm gott med grekisk mat*dreglar nästan*
Ha det så gott.Kramar!

Skatan sa...

Oj...vilken bukett! Så häftig, vacker, annorlunda! Kul med en överraskning en sådan viktig dag. Vackert hade du dukat och gjort i ordning också. Mycket smakfullt! Ha en fortsatt trevlig dag...kväll...det lilla som nu ännu återstår : )

Inre Harmoni sa...

Underbar bukett!!
Är förälskad i ditt köksbord.

Ha det så gott!
Mvh Jessica

Anna Lisa sa...

Så nydelige blomster. Og nydelig du har det i hjemmet. Ha en fin kveld. klem