Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

söndag 8 juli 2007

God fredagsmat.....

Tänker ge er ett gott recept på något enkelt!!! Kyckling med bulgursallad.1. stek kycklingfileen med Caj.P grillkrydda orginal i 50-55 min i 225¤ ugn. 2.koka bulgur enligt anvisningar på paketet. 3. gör en sallad under tiden med , olika sallader,svarta oliver,soltorkade tomater,små vanliga tomater,gurka,fetaost,sockerärtor,champinjoner,avokado samt basilika färsk. 4. blanda sen i bulguren i salladen. 5. skär kycklingen i skivor och lägg upp på ett fat. 6. rör i mycket Caj,P krydda i orginal creme fraiche samt spadet från kycklingen och en massa pressad vitlök,till en röra(gott till annat grillat med).Jag lovar att detta är hur gott som helst med vinet som jag rekomenderar här nedanför. Det går även med Lindermans Merlot ca:75kr.......Gott gott i gott bara så ni vet. Ni får fråga om det är nått... fick inte texten som jag ville men ni kan väl läsa ändå, tror jag!!!!!!!!!!.....;-)


Detta är två goda viner som passar till maten och även till grillat, det jag gillar bäst är det till vänster tre l. kostar 249kr på systemet. Jag hoppas att ni tycker att det smakar bra.....;-) Lycka till med maten Kram&Puss på er /Majsan a´la gourme´n......



9 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Å va gott det lät, tack för receptet och härliga vintips, sånt gillar vi, toppeninlägg!! O underbart ljuvligt bord som sagt... Mari.

♥ Pia... sa...

MMmm så gott..kommer som ett skott..nä..jaha ..du ville bara ge oss receptet..jaha ...(snopet) då får jag väl fixa maten själv då...hmmm....det såg väldigt mysigt ut iallafalll:)ha det....gnatt..Pia

www.mariante.se sa...

Du det där lät som Penti Varg skulle sagt: Smaaaaskens! Vinet hoppar jag nog över annars får jag hjärtesnörp, men matet majsan måte vi testa!
Den däringa soffan där bakom är himla snygg du! har du själv klätt om den eller?
Ha en skön afton!

n o r d i n g å r d e n sa...

...både vintips & övrigt är mottaget ; ) Ha en toppenbra och solig dag i Dalom!! Mari.

Amoroso sa...

Åh vilken fredagskänsla jag får efter dina vackra bilder och den fina dukningen!!

Anonym sa...

Hej!
Tack så mycket för att du delade med dig av recepet! Jag lagade till det igår och jisses så gott det var! Det kommer att bli en favorit här hemma! Hela familjen gillade det.

Kram och hoppas du får en härlig semester!
/Jessica

www.webwiz.nu/barnen

Lavendel & Romantik sa...

Jessica.Hoppas att det smakade jag älskar det där.Ha det så bra Kram/Majsan

Anonym sa...

Åhhh...va fin den övre bilden var! Maten lät supergod! Mums..:)

Anonym sa...

Åh...får man komma och sätta sig vid dukat bord ;)