Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

söndag 12 augusti 2007

Sista semester dagen i Änglatorp......

Sänder er en liten bild från vardagsrummet i vår stuga Änglatorp.........:-) Vi njöt i fulla drag denna sommar!!!!!!!!!!......Vi får nog en fin höst tror jag........
Så har vi kommit till semesterns sista måltid i Änglatorp vår stuga.....Det låter som det är dax för sista dagen i livet men så känns det alltid när man har sin sista dag på sem. Men vi kommer att få njuta på helgerna under hösten så klart. Men det känns vemodigt idag på söndagskvällen.

Fiskpaket................... det innehåller. Lax, Torsk,Rödspätta samt rotsaker, potatis nästan färdig kokt pinjenötter, getost, zuccini,paprika, salt och peppar lite smör. Stek på grillen i folie ca.40 min. Otroligt gott servera med lite vin till såklart smaklig måltid.....Detta var vi åt till dessert vin och ost. Först en grillad getost med honung sedan en mögelost med fikonmarmelad och det måste ni testa FIKONMARMELAD.....mmmmm.så gott till ost gärna med ett glas med sött vitt vin till......Ha det gott jag gillar er alla Kram/Majsan.....;-)

10 kommentarer:

Solkatter & dammråttor sa...

Hej...jo jag vet hur det känns....vi flyttade ju hem till stan i går.Vi kommer väl också att vara i stugan på helgerna, men det blir i alla fall inte samma sak, som att vara där "på heltid" så att säja.
Och vad mycket spånnande ni åt.....det såg verkligen mumsigt ut.
Ha det nu så bra...fast semestern är slut.Kramiz!

Lotta sa...

Hej vännen!
Kan tänka mig att ni njutit i er fina stuga hela semestern. Själv har jag 3 veckor kvar att njuta av.

Himla gott såg middagen ut, det måste testas!

Ha det gott min vän!
Många kramar
Lotta

LantlivsAnette sa...

Men så fint ni har det i stugan..och vad fint dukat..t.om en liten Meny skylt !!
Det känns alltid lite vemodigt när semestern är över,men det blir nog fina helger nu också...
Gud va hungrig jag blev nu när jag såg allt gott hos dig..håller med om att fikonmarmelad är toppen,vi har haft det i vår butik i fina små franska burkar..mumms
Kram Anette

Nygammalt sa...

Förstår att ni har njutit där, ni har ju verkligen gjort er stuga så himla fin!

Det är alltid vemodigt att lämna och återgå till vardagen.
Idag är det min sista semesterdag, så ikväll bär det tillbaka till storstan igen...det är så tråkigt att lämna allt och alla...och så är det så lugnt och skönt här! Önskar dig all lycka till på jobbet!
Kram.

Guldkant På Livet sa...

Men så så gott det lät, fikommarmelad och mögelost, jag kommer på middag, bums! Sån inbjudade o vacker dukning och så gott allt lät, och va fint det är då, herregud, första bilden där, nästan sakral stämning, så ohyggligt fint, förstår det känns tungt att komma hem till jobb igen men ni får se fram emot helgerna, snart är man inne i den lunken igen...Tack för titten av er gudomligt vackra & mysiga stuga! Mari.

Nygammalt sa...

Ja det bordet borde synas bättre, helt klart! Den har ju haft bättre plats i sina dar... Måste börja packa nu så man inte glömmer hälften ;) Kram.

nane sa...

Hej Majsan!
Var har du köpt dina eldningskorgar? Jag vill absolut ha sådana vid min stuga.
Hälsningar borlängejäntan Anna-Karin

majsan45 sa...

Nane. Om du är Borlängejänta,så vet du var Idehuset liger där köpte jag mina..Dom kostade ca.390:- st. sen får man ordna nånting som dom kan stå på,men ställningen under får du ju med....Hoppas att du får tag på nån Kram/Majsan

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Åh jag blir allldeles nostaligisk över dina vackra bilder i skymningen med båten och din goda mat..

M sa...

Blir helt sjuk av att se dina fina mysiga bilder från stugan änglatorp.
Ser sååå mysigt ut. Jättefint.
Mvh. M
"Hjärtan på tråd"
Titta gärna in hos mej...