Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

torsdag 16 augusti 2007

Del 2

Lite saker på bordet framför soffan. Jag måste bara tala om att jag fick en ny mobil i sommar av min man. Det är en Nokia n95 med 5 megap.kamera på. Inte sjutton kan jag ta bättre bilder för det, jag darrar och ser skitkast ändå morr......Men jag kan iallafall säga en som kan ta bra bilder som fångar in......Det är Mari "Guldkant på livet" hon är bara så bra ser, tar och ger oss nyfikenheten på att vilja se mer, Tack för det själv ska jag träna vidare (klick,klick.........
Jag har tagit en närbild på krönet som tilltalade mig mycket, gillar romantiken i det. Två små kärleksfulla duvor.

Så här ser soffan ut målad och klar, eller klar är den inte riktigt ska stoppa en dyna också. Jag vill ha lite mera kuddar i med.


Så här såg den Gustavianskasoffan ut före, inropad på sommarauktion. Jag tackar er alla som besöker min sida det är så kul när ni skriver till mig Kram& Puss på er allihopa /Majsan..;-)12 kommentarer:

Poppins sa...

Hej! Hittade hit via Solkattens blogg. Så mycket fint du visar. Jag föll särskilt för din vackra dukning i blått och vitt och den härliga kvällsbilden nere vid båten. Ljuvligt!

Lotta sa...

Vilken fin soffa! Underbart krön, verkligen!

Och du gumman, du tar visst det fina bilder!

Massa kramar!

Lotta

Guldkant På Livet sa...

Hej snälla Majsan, vad är det jag läser!? Tack rara du, men nog tar du lika fina bilder och få har en sån vacker lägenhet och sommarstuga som du!! Så vackert arrangemang där på bordet med allt glas och fattigmanssilver och vilken soffa!! Så himla snygg, vilka snickerier!! Ja, det finns nog inte mycket som inte är samkfullt i ert hem...tack för dina vänliga ord, det gjorde mej verkligen glad, men denna gång är en bild sambons! Vi ses!! Mari.

Hemma på landet sa...

Nämen tanten, vad fint. Supernöjd, förstår jag. Kram

Guldkant På Livet sa...

Har du sett vad solkatten skriver i dag då!? : ) Mari.

Hemma på landet sa...

Haha...sköning där. Brasan då!!!!!!!!!

Pia..... sa...

Hej du behöver inte nån matsalsmöbel ...du har ju soffan..så fin...:)..PIA

Mia sa...

Du tar ju fina bilder ju! Var inte blyg nu vännen ;-) Fina bilder, kram!

Birgitta sa...

Mysiga auktionsfynd du gjort. Är lite avis faktiskt, jag har inte kommit iväg på en enda auktion i år, trist. Men i och för sig har jag gjort en del annat. Ha en bra dag. Kram

MagdalenasHem.blogspot.com sa...

MEN va fin byrån blev! Alltid lika kul och se när nån förvandlar från vanligt tråkigt till vackert vitt, jättefint!
Trevlig helg
Magdalena

Anonym sa...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區

www.syfroken.se sa...

Vilken underbar soffa! Allt blir jättefint som du målar!
Jag har målat en hel del möbler också och håller nu på med en matsalsmöbel med bord och 4 stolar. Det som får mig att tappa lusten är när det slår igenom gult från träet. Har du något knep för att slippa det, eller målar du 4 ggr?