Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

söndag 2 september 2007

Höstljus...........

Oj, nu har det hänt igen....Jag har inte varit inne på min sida på ett tag....Jag tackar för att ni har besökt mig kikar in till er under veckan.....Jag har varit barnvakt till vårat underverk Cornelia när hennes föräldrar har åkt till Rom på en romatisk weeken........Så jag visar er lite höstljus, för det blir nog mycket sådant nu och kaske lite mat och andra godsaker......:-)
Ena hörnet i vardagsrummet i vårt torp, soffan köpt på IKEA för fyra år sedan Ektorps vill ha någon mer klädsel men har inte bestämt mig för vilken än.....det kommer nog... ;-)

En väggljusstake i vårt Änglatorp vi har två över vår soffa där.........


Många ljuskällor blir det så här i början på hösten, när mysfaktorn ligger i sitta inne och kura......Jag önskar er en skön söndag få se om jag kommer igång igen med bloggandet.....Ha det gott allesammans Puss&Kram önskar Majsan.........



7 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Jag kikar in här varje dag så det var kul med lite nya bilder! Men ibland hinner man ju bara inte med, och barnbarnet är ju viktigare än alla bloggar i världen! Vi ses snart igen! Kram!

NICOLINAS BONING sa...

Vilken fina bilder du tar!
Förstår att ni haft några mysiga dagar med Cornelia istället för oss andra;-)
Kram/Birgitta

Lotta sa...

Håller med dig, det är mycket mysbelysning nu som gäller!

Ha en riktigt härlig vecka! Jag börjar jobba igen i morgon, bläää!

Kram
Lotta

Brunkullan sa...

Mysigt med mycket lyktor på hösten!
Ha en bra vecka!!

Susanne

Nygammalt sa...

Ser verkligen mysigt ut. Förstår att ni har njutit av att vara med guldklimpen. =)
Kram.

Birgittas minnen sa...

Så fina ljuslyktor och lampetter, det är så mysigt och få tända dem när det börjar bli mörkt. Jag gillar hösten, fast det är lite jobbigt att gå upp på morron när det är mörkt. Kram och ha det bra i myssoffan.

Anonym sa...

Kjære Majsan, er så glad jeg opdaget bloggen din, koser meg med den hver dag og gjett om jeg er inspirert. Tusen takk, Grethe Linda