Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

söndag 15 februari 2009

Virus/kräksjuka/Gnäll

Hej på er alla...... Jag har köpt ny dator!!!!! Den andra ska jag begrava bara tjälen går ur backen (och det lär ju dröja) med tanke på kylan här i Dalarna......Men först måste Jag/Vi rädda alla mina foton i den som ska ner i jorden......Vilket jag hoppas går....Rackarns var dyrt det är med en ny data...1000:- bara för att den typ ska gå igång, skulle nån komma på att starta om mig så skulle inte det räcka med 1000:-/ kärringar som dessutom har en fot i graven (enligt min son) måste vara skitsvåra att få igång igen........Det är tur att man hankar sig fram på tomgången....Jag vill varna er för all sorts virus Kräksjuka osv....Det kan bli en dyr historia!!!!!
Tänk ändå vad en vecka går fort, man planerar vad man ska förgylla sin helg med och vips är den slut......Hur går det till? Jag planerar mina helger i början på veckan men i slutet blir det sällan som jag hade planerat.....Visst är det märkligt!!!! Nu är det söndags kväll och nu ska jag försöka strunta i och planera för nästa,och bara ta det som kommer. Man kanske får en ny överaskning......Man ska ju lära sig leva här och nu, men inte är väl det så enkelt!!!! Jag ska iallafall försöka lära mig....Okey, det kommer att strulla redan imorron, men då tar jag nya tag...

Hejdå och tack för era kommentarer alltid kul att läsa.......Hoppas att ni får en bra ny vecka, med kul äventyr........Kram/Majsan!!!!


9 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Så kul med en ny dator, men som sagt det krävs ju mycket att få igång allt igen. Allt ska ju installeras om föras över. Det blri nog bra när du fått fixa till det.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Mamma C sa...

Vilken lyx med ny dator, blir lite avis :-) Planera ska man aldrig göra för helgerna. Dom bara visslar förbi en som en avlöing ungefär. Man hinner knappt att blinka förrens det är söndagskväll.
Kram Mamma C

Mitt vita lantliv sa...

Hallåjsan. Jasså ny dator? Kul. inte är det värt de pängä man slänger ut på dessa datorer, de är ju helt värdelösa! ( eller så kanske det är den som håller på med dem)!???

Hoppas helgen varit bra för dig, här har den RUSAT iväg,

Ha det gott,..
Kramar Daniel

Eddan sa...

Kräksjuka och trasiga datorer låter inte roligt alls :-(.
Kräksjukan hade jag en släng av för några veckor sedan men datorn funkar *peppar, peppar* än så länge.

Du får väl spränga datorn så slipper du vänta på att tjälen ska gå ur marken ;-)!

Lycka till med nya datorn och hoppas du slipper närkontakt med kräksjukan igen.

Kram från Anette

Romantiska Hem & Inspiration i Vitt sa...

hejsan Majsan!

Har mailat dig och bjudit in dig till bloggen nu, hoppas att det kom fram annars får du gärna slå en signal! ha det gott nu! KRAM petra

hemtrevnad marie sa...

Så himla trist med datorn Majsan!!Hoppas att denna veckan blir bättre nu då!
Titta in till mig om du vill ha chans att vinna en handmålad rullis!
kram på dig!

Sussi sa...

Oj vilken härlig blogg!
Din affär måste jag titta in i när jag far till borlänge nästa gång...
Den verkar ju helt underbar! Det lär bli framåt sommaren för då kan vi ju besöka ert äventyrsbad också, vi provade i sommar men då hade allt vatten runnit ur bassängrna över natten.
På återsende
Tingeling Sussi

Smultronstället sa...

Hej gullis <3
Ny data? kul! jag ligger lågt ett tag till..Hoppas du/ni får en skön helg att göra det Du vill och har lust med. Vi drar till sälen och jag skall vara ledig till onsdag! det känns så himlades sköööönt :-D

Stoooor kraaam te Dig
M

Myownhome sa...

Hej!
Tack för dina ord på min blogg. :) Fastnade lite på din blogg igen fast jag var här och kikade runt igår oxå. :) Så mycket fina bilder!