Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

tisdag 9 juni 2009

Jag är inte en Bitterf..... vad jag vet...........

Hejsan hoppas att er helg varit bra. Vi har jobbat lite ute på torpet. Vi har eldat upp lite skräp, samt byggt en ny säng i gästrummet. Våra söner hjälpte till så nu är det 140 säng där, räcker ju till två.
Det var ju väldigt kallt i helgen så sitta vid brasan på kvällen gjorde ju inte ont direkt.....
Jag hoppas nog att värmen kommer snart, så midsommaren blir fin.
Nu har även jag blivit kritiserad av missnöjd läsare. Det är väl upp till var och en naturligtvis, men det jag inte fattar är att vissa orkar bry sig. Jag skulle bara klicka vidare inte bry mig mera! Men vi är ju olika, som tur är. Men att jaga upp sig på grund av ord och annat förstår jag inte.
Vi skriver och visar vad vi vill på våra egna bloggar!!... Det är i allafall vad jag tycker. Bläddra vidare om det inte passar, jag tänker inte lägga ner en massa kraft på sånt......
Det finns ett bra ord som man kan tänka i allafall och det är BITTERF......!!!!!
Men det kan ju även vara en vresig man, men det får gå under samma benämning tycker jag.
Jag hoppas att de som blir berörda struntar i det hela......
Jag skriver som jag vill och visar det jag vill sen får var och en tycka så klart. Men lägg inte ner en massa onödig energi på mig........För det tänker jag strunta i ändå....


Kram på er andra och ha en härlig vecka, så syns vi säkert igen ;-) / Majsan.......

15 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,
jag är en av de som gillar att kolla kring på olika bloggar o få tips, om hur man själv kan göra!
I verkligheten kanske inte allt blir som det var tänkt, men man njuter verkligen av alla dina fina bilder o ideer.
Bry dig inte om såna dåliga kommentare, det är din blogg o det är som du skriver, det är bara att låta bli att läsa om det irriterar nån.........
Ville bara tacka för inspirationen.
mvh
käringa

Diverselådan! sa...

Jag bara älskar att "hänga" med/runt alla inredningsbloggare som har lantliga stilen. Det finns inga finare bloggar. Du och många andra bloggare visar så mycket fina bilder och ofta från sitt eget hem och det är inspirerande. Jag kan därför inte förstå att du blivit kritiserad och att någon är missnöjd. Och det är precis som du skriver; bara att klicka sig vidare någon annanstans.
Du gör ett bra jobb, tro inget annat!
Kram från Annette

Hagbacken sa...

Helt rätt Majsan, skit i den där bitterf....n! GUD så fint ni har det, blir alldeles till mig..måste förstora och titta ordentligt igen! Kram på dig!//Linda

MonaA sa...

Hej Majsan!

Skit i vad alla andra tycker! Du har en jättefin blogg, och precis som du skriver så är det din blogg, och du skriver hur du vill och visar vad du vill! Och jag är en av dem som gärna tittar in hos dig, för jag gillar din blogg!

Kram kram!
Mona

Anonym sa...

Hejsan Majsan! Hoppas att du inte tar åt dig av någon trist kommentar från någon som säkert inte kan det du kan och som kanske bara är avundsjuk?!? Jag gillar verkligen din blogg, ditt torp och det du visar och skriver. Jag har ingen egen blogg och smyger mest runt här och beundrar det ni bloggare fixar med och gissa om jag får massor av inspiration! Tack för att du delar med dig! Kram från Krista

Hanna i Det stora grå huset sa...

Ååå du, ditt torp... Sann inspiration för andra torpägare... Speciellt de nyblivna... (men hysch nu! ;) Tack för det!

Vad är det för skit du fått nu? Någon som gett sig på dig? Det låter vrkligen helt osannolikt! Vissa av oss (hehe) kan ju vara lite vrånga och så ibland, så att man nästan förväntar sig något skit för det. Men du??? Otroligt. Bra att du struntar i det iaf. strongt av dig.

vi hörs igen snart. Kanse dyker jag upp för att skaffa något "extra" till mitt hem (inte så-)långt hemifrån...

Kraaam tjejen!
Hanna

LantlivsAnette sa...

Halloj vännen !!
Jag kikade in här igår kväll, men hann inte kommentera..jamen jisses, dåliga kommentarer...inget att bry sig om, även fast det är tråkigt..jag vet, jag har också fått det nångång, man blir först chockad, sen förbannad...
Kan inte fatta att det finns sånt folk...du har ju en helt underbar blogg, du bjuder på dig själv...och ditt torp älskar jag !!
Så fortsätt som du brukar !!
Och du..vad mycket fint du har fått in i butiken, jag har även kikat in där !!
Ha det gott
Kraam Anette

Susanne sa...

Heja Majsan! Jag håller på dig! Fattar inte att folk måste klanka.
Vad fint ni har gjort! Det ser jättemysigt ut!
Du vet ju att du är min idol : )
Kramar från Susanne

Rednoserunpet sa...

vad fint det är . nu är det bara ett paar dager till vi kommer . vi åker till sverig 25 juni.. och sen kommer vi forbi nån dag.. är du i affären varje dag?? och heter du majsan så jag kann frågar efter dig.. vad kul och träffa dig.. hälsa
bettina

Charlotte sa...

Du har en flott blogg, mye nydelig inspirasjon! Ikke bry deg om hva andre mener, fortsett med det du holder på med. På min 8 år gamle datters skole har de en regel; "Dersom du ikke har noe positivt å si, så trenger du ikke si noe i det hele tatt". Det er en regel vi voksne også kunne vært flinkere til å følge!
Takker for alt det flotte du viser oss i bloggen din, fortsett med det for vi er mange som setter stor pris på det.
Ønsker deg en fin dag!
Klem Charlotte

MonaA sa...

Majsan!
Som jag skrev förut så tycker jag att du ska fortsätta precis som förut, för jag älskar att följa din blogg! Fina bilder och en del fniss (det där om gynbesöket du berättade om kände väl många igen sig i, haha) får man hos dig!
Och du, jag köpte den där fina tallrikshyllan av dig ju, och den blev jättefin hemma hos oss! Gå gärna in och kika på min blogg så får du se!
Du har så mycket fint i din butik så man blir helt till sig ju! Önskar man var gjord av pengar!

Kram
Mona

Viola sa...

Håller med dig Majsan!!!!Har oxå fått en och annan kommentar på min mail hur jag skriver om varor i butiken....:-D ids inte svara ens en gång...visst är det trist att en del måste lägga energi på vad andra gör...så nu skiter vi i detta rent ut sagt....

det är så att jag ska ta mig upp till Borlänge i slutet av juli och så klart vill jag titta in i butiken...är det dom tiderna som gäller även i sommar..

och har du några tips på härliga loppisar och andra butiker runt omkring så tar jag tacksamt mot detta, vi ska åka gm Karlstad-Arvika och sedan till Borlänge-Falun....

härliga bilder förresten från rara torpet...kramar

Krukmakeri hemjord sa...

Va fräckt att fylla hela rummet med säng.Jag har själv ett pyttelitet sovrum i vår lägenhet och man trängs i en liten säng för att ha gångyta..men varför inte fylla ut hela utrymmet med säng..såg riktigt mysigt ut..hur löser man bäddningen?

ps skit i dumt folk*L* ds

Evas Bloppis sa...

Att de orkar hålla på att bry sig överhuvud taget .Inget att bry sig om .De har nog så dåligt själförtoende .så de måste agera så här .
Du visar så fina bilder på er stuga .Hyr du ut den :))

Kram Ewa

n o r d i n g å r d e n sa...

Hej Majsan, innan jag börjar kommentera din grymt vackra stuga måste jag säga, vad är det för komplexa krakar som tycker så om andras bloggar!?

Om man nu ogillar det man ser, varför i h-vete slösar man tid och energi på att vara här i blogglandet och kika då!?

Detta är ett inte alltför ovanligt fenomen som kallas rätt å slätt för avundSJUKA.

Vi har alla stött på det i denna "bransch" och alla andra situationer med, det finns två grupper av dem, den ena säger att de ogillar det de ser, den andra låtsas som om bloggen inte existerar, fast det gillar vad de ser och fast de i själva verket kanske tom ÄR inredningsintresserade!

Det handlar om att de har ett sådant mycket tristare liv och kan inte dölja sin besviklese över det. Det tråkiga är att de både knäppförklarar och oschyssförklarar sig själva!

Här gör vi väl ingen människa illa, bloggar bara om det vi brinner för.

Nu till din stuga. Din blogg glädjer många, vi älskar att titta på vacker inredning och små fina detaljer, just som DU har Majsan!

Denan stuga måste vara Sveriges unikaste & vackraste, såsom din lägenhet!

Jag kollade noga på en del bilder, måste kika igen sen, men fy va fint i ditt kök, korgar, flaskor, brickor, den gamla blå nötta dörren, sovalkoven,och den matplasten, med vackert bord, tunna gardiner och båtratt på väggen, vilken härlig stil och känsla!

Jag har också sjötema på min blogg i dag, omän i blygsam skala...

Du har en sån himla fin sommarstuga, hoppas du får tiden att tillbringa många soliga dagar där!

Nu önskar jag dig en trevlig midsommar min bloggvän och hoppas vi ses framöver! Mari.