Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

torsdag 20 januari 2011

drömmar...

Hejsan har en dröm att få ändra om i badrummet. Det är ganska stort med både dusch och badkar. Jag vill ha ett nytt badkar och nytt kakel och golv.
Men det känns ju bara sådär när man bor i en hyresrätt, att kosta på så pass mycket.....Men jag vill!

Vill sätta en skiva över tvättmaskinen och sätta dit ett draperi framför. Måste ju bara drömma om det om inte det ramlar in en jättevinst förstås.....


Ha det så bra nu Kram/Majsan7 kommentarer:

amandahornfeldt sa...

Precis så känner jag också, därför har vi nu köpt en bostadsrätt som vi ska fixa upp! Mysigt badrum som man gärna skulle ta ett bad i :) kram!

Lilla Kullan ♥ Hemma på Landet sa...

Du behöver inget nytt! Så det så!

Du måste förstå min goa Majsan, att man inte kan få allt man vill ha här i livet. Sedan är du Majsan Shabby Chic, vet du... och då ska man ha det lite trasigt runt omkring.;-)

Nädå, min hjärtans goa Majsan, du fixar nog det själv en vacker dag, så duktig som du är på att greja ihop det fint. Jag kan ju lura kunderna så länge.;-)
Puss Love you!
Stina

Lilla Kullan ♥ Hemma på Landet sa...

Förresten... om jag ligger i badkaret och talar om hur de ska kakla och greja så går det nog supersnabbt. Ingen vill jobba på det viset vet du, med en skräcködla i bassängen.;-)
Puss

Lilla Kullan ♥ Hemma på Landet sa...

Du kaklar och jag pratar. Okej?;-D
Puss

Eddan sa...

Jag skulle också vilja fixa vårt badrum som är från anno dazumal ;-). Det är fem lgh i hyreshusen vi bor och tre lgh har fått nya badrum men vi och våra närmaste grannar verkar bli utan :-(. Trist! Ett tag tänkte vi renovera badrummet själva men det känns ju surt att behöva lägga ut pengar på sådant som andra har fått gratis så vi avvaktar väl ett tag till.

Trevlig helg! Kram kram

linnea-maria sa...

Ibland kan det vara skönt att bara drömma också. Det är lite värre när renoveringen blir ett skriande behov. Vi har två badrum som behöver renoveras :S. Det kanske var en klen tröst. Men jag tycker ert badrum ser jättefräscht ut, lyxigt med både dusch och badkar. Kram /Therese

Pilgården-Susanne sa...

Din lägenhet är ju helt underbar så du kommer nog inte att flytta i första taget, skulle inte jag gjort =) Hur som helst så tycker jag du har ett fint badrum ändå, du kan ju det där med piff!
Kramis på dig!
Susanne