Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

måndag 31 januari 2011

Måndag igen!

Hej lite fler bilder hemifrån, det är lite närbilder med också. Ska försöka träna in mig på att inte springa runt med kameran utan stå still ibland med ;) Lite från marummet ut till hallen, gillar lite av mina svarta detaljer. Det är så snyggt till det vita.
Detta skåpet hittade jag på soptippen för minst 25 år sen på den tiden fick man ta det som andra kastade..Men det får man tyvärr inte nu....Mitt paraply fick jag av en kille som var här och renoverade huset brevid min butik. han trodde att det skulle passa en sån som mig. Bra va ibland har man tur.

Det var väl allt för idag Kram/Majsan.....
torsdag 27 januari 2011

Lite omändring av mina saker!

Hejsan flyttat runt lite småmöbler och saker. Jag började på tisdagskvällen men hur mycket hinner man utan tid. Men igår eftermiddag kom en riktig ängel utklädd till trollkärring och hjälpte till att ställa det sista på rätt ställe ,tänk på att änglar finns på riktigt.

Det kommer fler bilder eftersom så ni får se, det är inga nya saker utan bara de jag har haft hela tiden


Ha nu en trevlig helg och komihåg att vara vänlig mot änglarna när de kommer till er.

Kram/Majsantorsdag 20 januari 2011

drömmar...

Hejsan har en dröm att få ändra om i badrummet. Det är ganska stort med både dusch och badkar. Jag vill ha ett nytt badkar och nytt kakel och golv.
Men det känns ju bara sådär när man bor i en hyresrätt, att kosta på så pass mycket.....Men jag vill!

Vill sätta en skiva över tvättmaskinen och sätta dit ett draperi framför. Måste ju bara drömma om det om inte det ramlar in en jättevinst förstås.....


Ha det så bra nu Kram/Majsanlördag 8 januari 2011

Nyårsdukning 2010

Vi hade en familjemiddag på nyår och vi delade upp oss två & två och lagade en enormt god trerätters middag för att fira in det nya året. Jag & Frida dukade bordet i vitt och silver med en klocka som symboliserade nya året.
Vi firade lugnt och sansat med bara familjen gick ut på torget och sköt iväg några mindre smällar. För Cornelias skull...
Fina vita tulpaner nerknölade i en stor glasburk vackert i sig tycker jag.
Kram på er och tack för era kommentarer önskar er en god fortsättning/ Majsan