Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

torsdag 16 augusti 2007

Del 2

Lite saker på bordet framför soffan. Jag måste bara tala om att jag fick en ny mobil i sommar av min man. Det är en Nokia n95 med 5 megap.kamera på. Inte sjutton kan jag ta bättre bilder för det, jag darrar och ser skitkast ändå morr......Men jag kan iallafall säga en som kan ta bra bilder som fångar in......Det är Mari "Guldkant på livet" hon är bara så bra ser, tar och ger oss nyfikenheten på att vilja se mer, Tack för det själv ska jag träna vidare (klick,klick.........
Jag har tagit en närbild på krönet som tilltalade mig mycket, gillar romantiken i det. Två små kärleksfulla duvor.

Så här ser soffan ut målad och klar, eller klar är den inte riktigt ska stoppa en dyna också. Jag vill ha lite mera kuddar i med.


Så här såg den Gustavianskasoffan ut före, inropad på sommarauktion. Jag tackar er alla som besöker min sida det är så kul när ni skriver till mig Kram& Puss på er allihopa /Majsan..;-)



11 kommentarer:

Poppins sa...

Hej! Hittade hit via Solkattens blogg. Så mycket fint du visar. Jag föll särskilt för din vackra dukning i blått och vitt och den härliga kvällsbilden nere vid båten. Ljuvligt!

Lotta sa...

Vilken fin soffa! Underbart krön, verkligen!

Och du gumman, du tar visst det fina bilder!

Massa kramar!

Lotta

n o r d i n g å r d e n sa...

Hej snälla Majsan, vad är det jag läser!? Tack rara du, men nog tar du lika fina bilder och få har en sån vacker lägenhet och sommarstuga som du!! Så vackert arrangemang där på bordet med allt glas och fattigmanssilver och vilken soffa!! Så himla snygg, vilka snickerier!! Ja, det finns nog inte mycket som inte är samkfullt i ert hem...tack för dina vänliga ord, det gjorde mej verkligen glad, men denna gång är en bild sambons! Vi ses!! Mari.

Stina sa...

Nämen tanten, vad fint. Supernöjd, förstår jag. Kram

n o r d i n g å r d e n sa...

Har du sett vad solkatten skriver i dag då!? : ) Mari.

Stina sa...

Haha...sköning där. Brasan då!!!!!!!!!

♥ Pia... sa...

Hej du behöver inte nån matsalsmöbel ...du har ju soffan..så fin...:)..PIA

Hem och Lycka sa...

Du tar ju fina bilder ju! Var inte blyg nu vännen ;-) Fina bilder, kram!

Birgittas minnen sa...

Mysiga auktionsfynd du gjort. Är lite avis faktiskt, jag har inte kommit iväg på en enda auktion i år, trist. Men i och för sig har jag gjort en del annat. Ha en bra dag. Kram

Magdalena Martin sa...

MEN va fin byrån blev! Alltid lika kul och se när nån förvandlar från vanligt tråkigt till vackert vitt, jättefint!
Trevlig helg
Magdalena

www.syfroken.se sa...

Vilken underbar soffa! Allt blir jättefint som du målar!
Jag har målat en hel del möbler också och håller nu på med en matsalsmöbel med bord och 4 stolar. Det som får mig att tappa lusten är när det slår igenom gult från träet. Har du något knep för att slippa det, eller målar du 4 ggr?