Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

söndag 6 maj 2007

Ett helgmagasin från Dalarna........

Jag har fått en fråga varför jag inte satt ut ett repotage från tidningen Pralin, det är en bilaga som man får med dagstidningen på lördagsmorgonen. Det gick till så att en arbetskompis tipsade en på tidningen, sen ringde dom mig och frågade om dom fick komma och ta lite bilder. Jag blev väldigt nervös men gick med på det iallafall, så detta är resultatet. Jag har ju förändrat en del sedan dess men det är ju så. Denna tidningen kom ut den 27/1-07 och klickar ni på bilderna så blir dom förstorade men det vet ju ni. Ha det gott så här på söndagen kram/Majsan.

23 kommentarer:

Ciccio pc sa...

Very interesting blog.
Bye Bye

Lotta sa...

Hej min vän!
Jag tycker det är så himla skoj att ditt vackra hem fick komma med i tidningen. Nästa tidning som ringer borde väl bli Drömhem och trädgård!!!

Kramar från lotta

Elzste sa...

Vilket himla fint hem du har. Ni är så duktiga allihop som "härjar fritt" i era hem. Mitt är också vitt, det mesta, men jag har upptäckt att det är "fel" vita färg. Mycket deprimerande.
Vill också gärna se er i Drömhem&Trädgård.
Ha en bra vecka.
Kram Elzie

SOFIE sa...

Oj oj oj, vad fint du har det!!! Underbart reportage på ett underbart hem *lite avis där, men du ger mig förhoppningar om att även min 70-talsvilla kan andas sekelskifte i alla fall inomhus*

Kram Sofie

Koselig koselig sa...

WOW så flott du har det i leiligheten din, virkelig flott! Så kul å få sitt hjem avfotografert i interiørtidning, det er jo en drøm :) Så trevligt!!!!

Ha en underbar søndagskveld! :)

Lotten sa...

Vad kul för dig med ett eget heminrednings-reportage ;-) Måsta vart himla pirrigt innan det kom i tryck ?

Du har ett jättefint hem!

Solkatter & dammråttor sa...

Ja,det här reportaget klippte jag ur tidningen och sparade innan jag "lärde känna dej" på bloggen =).Du har så himla fint,så det är helt rätt att din lägenhet hamnade i Pralin.....och den skulle utan problem platsa i vilken heminredningstidning som helst =)
Ha en skön söndagkväll!Kram!

majsan45 sa...

elzste.Tack va du är snäll. Du får ha det så gott under veckan.Kram/Majsan

Lotta sa...

Jo vi har haft en jättebra helg, men jag vill dock inte se åt smörgåstårta på ett bra tag! Har ätit det till frukost, lunch och middag! BLÄÄÄÄÄ! :-D

Kramar / Lotta

Lime sa...

Jaameen! Jag slukar Pralin på jobbet varje måndag och visst 17 kommer jag ihåg det här hemmet! men har inte kopplat ihop det med dej.... Men nu när jag ser det igen så seeeer jag ju. Va roligt! Ha en skön vecka!

Tonje sa...

wow for ett flott hjem du har=) og for en flott reportasje om deg og ditt hus=)dette var virkelig nydelig!Ha en fin uke

LantlivsAnette sa...

Men ojj så fint reportage,du har så fint och lantligt hemma,men det visste vi ju redan vi som kikat in på din blogg.Jättekul att få se reportaget Du ska va stolt...Anette

Hemma på landet sa...

Puss till dig, inredaren. Kram Stina

Eva Agnes sa...

Hej Majsan!
Det var verkligen roligt att se det reportaget i tidningen. Kul att se hur du har det och hur du ser ut. Nu har jag fått ett ansikte på dig Majsan.
Kramar Eva Agnes

Anna sa...

Jag minns den artikeln väl. Du räddade mig från dyra inköp för jag läste den på väg till Ikea och den gjorde mig påmind att gamla ting helt enkelt är snyggast/charmigast. Det var mycket jag lät bli att köpa - eftersom de inte har gamla charmiga prylar på Ikea.

Så tack för den inspirationen på rätta dag. :0)

Kram

Jennyshemochharmoni sa...

otroligt fina bilder! Du har ett superfint och härligt hem. Trodde absolut att du bodde i hus förresten! Jag måste nog titta på bilderna igen :) Härligt med inspiration :) KRAM!

Guldkant På Livet sa...

Å ja, jag minns det repotaget och jag säger som jag alltid har sagt, du HAR ett underbart vackert hem!! Flera tidningar borde leta sig dit!! Du lyfte Pralin rejält den lördagen!! Mari.

Mia sa...

klappar i händerna och skålar för Majsans underbara hem :-)

Pia..... sa...

Men Majsan lilla...vad roligt ...tänk, nu "känner" man kändisar oxå!! Ja och nu får man säkert snart läsa om dej i sköna hem, lantliv osv...:) lustigt ...idag har jag fått ett ansikte till två bloggar...båda "kändisar" i från tidningar..den andra är Spets & snors Helena.. och ingen av er hade jag föreställt mej så som ni är..... hihi...ha en härlig måndagskväll...PIA

Hemma på landet sa...

...och inte päronet från äppelträdet heller...:-) Puss

Minne sa...

Grattis! Så roligt med ett reportage från ditt hem.

Eva Agnes sa...

Hej Majsan!
Ja, det är underbara bilder han tar denne M Gillberg. Jag skulle kunna tänka mig allihop i krussidulliga guldramar på mina väggar.... :-)
Kramar Eva Agnes

Lantliga drömmar sa...

Så roligt att ditt hem fått vara med i tidningen! Du har det så fint hemma! Och grattis till att sonne gick vidare! Vilken upplevelse för honom! Håller tummarna för att han ska gå långt!