Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

torsdag 17 maj 2007

Kristihimmelfärds kompott......:-)

Denna hyllan är ju ingen hylla, alltså från början så var hyllan en låda. Jag har själv satt på krönet det har legat i en låda, som jag ropat in på auktion. Jag gillar min hylla väldigt mycket. Den sitter på väggen i köket, där sitter den jättebra. Jag letar ständigt efter nya objekt........
En liten pigtittare för barn, sliten javisst men väldigt söt ändå. Den står på mitt nattygsbord annars, men nu fick den vara på överkastet. Jag undrar vad det var för liten piga som satt och speglade sig. Jag hoppas iallafall att hon var nöjd med det hon såg. Sådana saker ska man inte låta ivern med en vit pensel, hamna under. Dom ska man bara låta vara som dom är för efter världen. ps. och hör sen!!!!!

En klocka med kvinnliga former det tycker jag oftast att dom här gamla golvuren har. Detta har jag kämpat lite med, jag fick hjälp av en äldre man med snörena i klockan. Dessa snören kommer från England, sen var det en annan man som tillverkade den nedre ringen själv fixade jag fram ett gammalt fönsterglas, ett sånt med bubblor i. Tror ni sen att klockan får gå.......never, man kan ju tro att man bor i ett klocktorn,då finge man aldrig sova....;-) Jag hoppas att ni får en skön långhelg nu med hyfsat väder iallafall......tycker om er ha det gott KRAM/MAJSAN.......


18 kommentarer:

Annica sa...

Skåpet/lådan var ljuvlig...

Kram

Lotta sa...

Ljuvliga saker, som vanligt! Jag tror inte att du har något som inte är helt fantastiskt fint!!!!!

Ha en riktigt härlig helg vännen!
Kram Lotta

Ps Jag håller med dig, vissa saker ska absolut inte målas!!!

Eva Agnes sa...

Tycker om dig också.... klart att pigtittaren ska få vara ifred för vitfärgen. Den är ju underbar som den är. Lite kvinnliga former i den också.
Skåp-lådan har du verkligen lyckats med. Vacker, helt enkelt.
Kram och trevlig helg
Eva Agnes

Jennyshemochharmoni sa...

Jag älskar ditt väggskåp. Hur fint som helst! Ha en riktigt bra torsdag! KRAM

Guldkant På Livet sa...

Vilken bra idé med lådan och så snygg den blev som hylla!!! En sådan skulle jag vilja ha!! Krönet där var ju jättesnyggt!! Otroligt fin klocka med! Ha ne bra helg! Mari.

Birgitta sa...

Vad finurligt att sätta krön på en låda, det blev ju jättesnyggt. Fin pigtittare också.

Solkatter & dammråttor sa...

Men vilket fint skåp...svårt att tro att det varit en låda....den lilla pigtittaren var så söt och klockan....URhäftig *fniss*.
Ha en skön fredag och helg!Kram!

Mia sa...

Men vad smart att göra en alldeles egen hylla! Jättefin ju! Kram!

http://hoppetossadesign.webblogg.se sa...

Å Majsan....
På resan genom ditt hem så växer mitt habegär till oanade höjder, smakfullt, fantasifullt och både vackert å kreativt till tusen.
Underbart som vanligt och snirkliga ord och meningar som är ljuva att läsa
*trivs hos dej*
Ha en bra dag!

http://hoppetossadesign.webblogg.se sa...

Måste bara säga...
Härligt att det finns fler som inte faller för vita pensel hysterin! Jag älskar äkta patina och resultat av tidens tand.....tror jag hittat en själsfrände här i dig!
*våga vägra vitfärg*

Elzste sa...

Håller med dig. Vissa saker ska man inte kludda ner med färg. Som denna ljuvliga pigtittare. Den var så fin.
Kram Elzie

majsan45 sa...

elzste.Tack du får ha en underbar helg men de dina kram/Majsan

signe sa...

Vilket underbart skåp med krön, fin pigtittare och moraklocka!..Jag vill oxå ha en moraklocka..helst en vit!..Ha en fin helg! :) Kram

Tonje sa...

så vakre ting!! Det skapet skulle jeg gjerne ha hatt selv. Ha en flott helg=)

Karna sa...

Så nydelige ting, og den skuffen med pynt på var jo bare kjempe fin, og heldig du som har en slik fin bestefarklokke...nydelig!

God helg!

Lotta sa...

Hej min söta lilla gumma!
Kommer bara in igen och vill önska dig och din familj en riktigt härlig helg! Hoppas ni har det riktigt härligt ikväll med god mat och gott vin!
Själv sitter jag vid min dator, gubben mitt emot vid sin dator, och så har vi varsitt gott glas vin och skålar över skärmarna! ;-)

Tycker så mycket om dig!
Puss och kram / Lotta

hvit stil sa...

Så utrolig fin den hyllen ble! Jeg er helt imponert!

Lotta sa...

Jag vet hur det känns! Min gubbe åker till Frankrike om en liten stund. Ev kommer vi att mötas på Kastrup på fredag när han landar och jag ska iväg till Polen. Sen ses vi inte förrän på söndag kväll! Jobbigt!

Vi gräsänkor får stötta varandra!
kram
Lotta