Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

tisdag 8 maj 2007

NR.21373 är min son Oscar.............

IDOL 2007!!!!!!!!! Min son har gått vidare till Stockholm på slut audision. Jag är så glad för hans skull, han fick idag reda på att han ska till den stora staden nu i juni och vara med på IDOL. Jag är hur glad som helst för allt han kämpar för musik är en del av hans liv. Han framförde en låt av Otis Reddings "Sitting on the dock ot the bay" och den satt som en smäck. Jag tänker hålla tummar och tår för han. Jag är såååååååååå GLAD vi ska ut och fira ikväll.....Kram på er /Majsan

16 kommentarer:

mhow sa...

Ååh äntligen kan jag komentera i din fina blogg. Vad kul för sonen oxå, förstår att du är stolt. Ska hålla tummarna för han ;-)

kram madde

www.minlillavitavra.blogg.se

Elzste sa...

Brukar inte titta på Idol, men det får man ju göra nu och hålla alla tummar som går. Fast egentligen skulle jag inte göra det för då brukar det gå åt pipsvängen. Jag önskar honom lycka till i alla fall.
Kram

majsan45 sa...

Tack va goa ni är puss på er alla/Majsan

Lotta sa...

Massor av lycka till kramar och pussar till duktiga Oscar! Hoppas verkligen att vi får se honom på TV!!

Kram Lotta

Solkatter & dammråttor sa...

Nejmen....! vad roligt!Var dom snälla emot honom,Svartling & co?Ja,ni kan lita på att vi hjälper till att hålla våra tummar vi också....så att han blir Idol 2007!!!!
Passa på och fira ordentligt ikväll =)och hälsa Oscar så gott!
Massa kramar!

Hemma på landet sa...

Han är ju för go, alltså!Puss

Guldkant På Livet sa...

Grattis Oscar och stort Lycka till!!! Mari.

Jennyshemochharmoni sa...

Gud va kul! Jättespännande! Jag håller en tumme jag med :)

Minne sa...

Så roligt för både dig och sonen. Förstår att du är stolt. Jag följer alltid idol, så jag hoppas få se honom. Lycka till!

LantlivsAnette sa...

Me vad roligt.Idol är hela vår familjs favvo program.Vi lägtar så tills det kör igång igen.Då måste jag ju bara spana efter din duktiga son !!Ojj vad stolta ni måste vara nu.Kram anette

Eva Agnes sa...

Grattis Majsan med son!!
Toppenroligt när det går bra för sönerna och de får hålla på med det som de älskar att göra.
Kramar Eva Agnes

majsan45 sa...

Tack ska ni ha allesammans nu får man bara vänta och se...;-)Kram/Majsan

Tonje sa...

så utrolig koslig og flott for din sønn og resten av familien....Håper dere får en fin feiring i kveld!

Signe sa...

Va?! wow, va kul! Spännande! Det är såå roligt att se det programmet! :)

Pia..... sa...

Men du så kul för son och resten av familjen...ska med intresse följa detta...brukar inte följa idol...men fick göra det förra gången , för då var min chefs dotter med...gick inte hela vägen men var ju tvungen att se slutet..... så skönt att se "skräpskåp" hos andra med...:) ha en gooooer dag...PIA

mj.johnsson@hotmail.com sa...

Hej Majsan.

Jag satt och kollade på Idol häromdagen för jag tycker att det är så underhållande med alla som vågar gå på audition. Efter att ha sett några program och inte upplevt att någon fastnat i minnet så kommer din son! Han kliver in, ganska obemärkt men så sjunger han. Aldrig har jag hört en sådan enormt trygg röst som fullkomligt får mig att sväva iväg i en helt annan värld. En känsla av välbehag och glädje svepte över mig. Precis den slags "rökiga", lugna röst jag älskar. Så jag har bara en fråga: Har han någon skiva eller demo man kan köpa?