Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

tisdag 3 april 2007

Ett av mina Klavertramp........

Jag ska berätta vad som hände mig för något år sedan, mitt klavertramp jag har nog lyckats samla på mig några. Vi var på ett större möte i kommunen, vi skulle få träffa nya chefen bla. Vi satt långt fram, bara det. Men vi kom lite sent och då blir det ju så ellerhur. Vi satt och lyssnade på våran närmasre chef först. Sen skulle högsta hönset prata, han berättade om allt han gjort tidigare. Det var otroligt mycke han hade på sin meritlista, han hade hunnit offantligt mycket. Jag satt och lyssnade och började fundera på det han sa och hur väldigt ung han såg ut. Min bästa arbetskompis Helena såg att jag satt och funderade (hon känner mig tyvärr alldeles för bra) så hon sparkar mig på benet och säger nu är du tyst. Jag tittade förvånat på henne och utbrister tokhögt du, han är ju som en påse GOTT&BLANDAT..........Det hörde nog nästan alla även HAN.......han såg lite dumt på mig och jag likaså Min kompis Helena rodnade av bara farten. Men ibland hoppar både det ena och det andra ur mun på mig.......Vete sjutton hur det går till men,men håll till godo detta bjuder jag på GLAD PÅSK PÅ ER FRÅN Ordbajsaren/Majsan........:-)

8 kommentarer:

Lotta sa...

Jag tycker att det är du som är som en påse Gott&blandat! Du är för härlig du! Med dig har man ju aldrig det tråkigt vännen!

kram / Lotta

Guldkant På Livet sa...

Härligt Majsan!!! Önskar flera vore som du!! Jag har också svårt att hålla tyst, särsklit om det är folk som behöver bli påminda om vad de egentligen säger och gör! Mer civikurage och åsikter bland folk, det sunda förnuftet verkar snart vara borttappat! Det var nog flera som uppskattade din "bortgörning" och log i tysthet... Han var nog som en påse Gott & blandat, även om det är gott så tröttnar man snart på det... Ha en underbar påsk själv!! Mari.

Vardagsglimtar sa...

Även jag kan känna igen mej i din situation. Jag tycker det är roligt! Och ibland är det sånt som förgyller tillvaron för oss ute på våra arbetsplatser.
Glad Påsk!

Hemma på landet sa...

Alltså...
Det är ju det jag säger hela tiden. Hur ska det gå när vi ska ut? Va?

Inte för att jag är den som skäms. Men man kan ju inte vara barnvakt till dig, heller. ;-) Puss på dig du min brasångare. Stina

Anna sa...

:0) Tack för den historien. Jag kan riktigt höra det - och på härligt klingande dalmål dessutom.

Kram
Anna

Minne sa...

Ha, ha, ha det var ju jättekul! ;)
Mer sånt!

Gita sa...

Jag tycker att det var ett underbart uttryck! Härligt med människor som är sig själva. Glad Påsk!

Pia..... sa...

Heja Majsan...härligt...själv är jag lite försiktigare:) ha ha men kul och du, ha det så gott & blandat i påska nu...PIA