Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

söndag 13 maj 2007

Vårat vardagsrum i repris.......

Vårat vardagsrum tänkte jag visa igen! tjatig ja, kanske men alla har ju inte sett det och ibland kan det finnas något nytt. Denna lampan fick jag vid min första morsdag dvs. för 25 år sedan! Hoppsan vad tiden går fort jag blir ju bara yngre, och yngre ;-) Deam on baby eller nåt sånt.
Detta är soffan och min egen gjorda tavla i vårat vardagsrum.Lampan ska få nya skärmar bara jag hittar några som passar oxå ett loppisfynd . Letar även en ny snygg lampa i föstret men bara jag ser den så vet jag vem jag vill ha. ;-) Ni vet ju hur det är eller hur? Men Rom byggdes inte på en dag(utan två) thithiiii minman vet hur jag är OTÅLIG............




Skåpet är ett gammalt skafferi som stått i en stuga på senare delen av 1800-talet. Det har vi haft som skafferi när vi bodde i huset, det finns en sockerkniv i en av lådorna. Det använde man till att hacka lagoma bitar av sockertopparna med.Lådan ser ut som på bilden här.



En skön plats att sitta och njuta ett glas rött och tala om vad som hänt under veckan. Men jag kan sitta här och lyssna på musik eller läsa en bok. Skylten som sitter här har min man gjort det står på Italienska "Amor vincit omnia alla famiglia" . Lampan är loppisfynd för 20kr.




Detta är våan öppna spis och min lilla nostalgi hörna. Jag har skylten"Carpe Diem" alla vet nog vad den betyder"fånga dagen " iköpt på Gruvgatan 13 gillar den butiken. Det som finns i min hörna det har ni ju redan hört en historia om ;-) Jag uppskattar väldigt mycket att ni skriver till mig det värmer men jag kan nog ta kritik också (tror jag) Kram på er alla er vän Majsan!!!!!!

15 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Så jättefint ni har det,alla detaljer och ja allt.
Tack för att just DU håller tummarna och önskar oss lycka till...får en känsla av att du tror på en `Andevärld´...lät det flummigt...har jag rätt...Kram Anette

Interiørhuset sa...

For en nydelig stue du har,jeg har sakt det før til deg,men det er like sant nå. Det var masse flotte ting og detaljer på bildene,skulle jeg ha skrevet ned alt jeg liker hadde jeg blitt sittende her til i morgen=) LIkte utrolig godt det skapet/skafferiet

Lotta sa...

Hej vännen!
Vad roligt att få se ditt vardagsrum igen, du vet att jag älskar alla dina detaljer och grejer med själ!

Ha en riktigt skön söndagskväll, själv håller jag på att måla om ett skåp!

kram från Lotta

n o r d i n g å r d e n sa...

Du behöver inte förbereda dig på ngn kritik för du har bara ett sånt ljuvligt hem!!! Såna mysiga sitthörnor här och var, gillar soffan, fåtöljerna, lampan för en tjuga, fin skylt din man gjort och, och... ja det är väldigt inbjudande och hemtrevligt helt enkelt! Vi ser det gärna i repris många ggr!! Ha en bra söndag!! Mari.

Husbilsresan sa...

Du har det ju bara sååå fint....jag kan inte fatta att det är en hyreslägenhet...ser ut som ett hus.Och det gör ingenting att du visar oss vardagsrummet igen...du kan visa det en gång i veckan om du vill...vi tröttnar aldrig....;)
Ha en skön söndagkväll!Kramiz!

Anonym sa...

Underbar samling och blandnig av loppisfynd till det nya. :)

Anonym sa...

Du har ett superfint och mysigt hem :) Och jag slår mig gärna ner och tar ett glas rött och surrar en stund!

Elzie sa...

Jättemysigt vardagsrum. Tänk att ha två sådana fåtöljer att slå sig ner i. Drömmer....
Ha en skön vecka.
Kram

Lavendel & Romantik sa...

elzste.Tack ska du ha Ha en skön kväll Kram/Majsan

Eva Agnes sa...

Och jag som trodde att din man satt där hemma och stylade dina naglar.... hi hi.
Så underbart fint du har hemma hos dig. Jag njuter av varje bild.
Kramar Eva Agnes

♥ Pia... sa...

DU...det är så fint och hemtrevligt i ditt vardagsrum...men int skulle jag våga dricka rött i de fotöljerna.de skull je int våg...PIA

Hem och Lycka sa...

Tänk vad du har det vackert hemma *djup suck* Känns ju lönlöst att ens visa upp mitt hem när jag kikar in här ;-)

Jennyshemochharmoni sa...

Ni har så fint så fint! Jag ser gärna om dina bilder från vardagsrummet. Er lägenhet är underbar! KRAM!

Anonym sa...

Din hemgjorda tavla är så fin!..mysigt med "vinhörnet" och öppenspis med nostalgihörn! :)

Anonym sa...

Åhhhhh....så ljuvligt!
Tack för titten!/mvh Snurran