Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

söndag 1 april 2007

En gåva till mig och min dotterdotter....;-)....

Jag har levt ett barnfritt liv denna veckan. Min yngste har flyttat hemifrån, jag har inte riktigt vant mig än. Nu är det som mer än 25år sedan igen, bara jag och min man fast han jobbar ju i Danmark. Denna veckan har jag behövt en inskolningsvecka, men det tyckte inte Tommy. Man kan inte vara hemma och ta hand om sin gumma för sånt, skitkonstigt tycker jag. Nu ska jag stå på egna ben, tänk när barnen va små så kunde man längta efter det. Men INTE NU.....eller? Jag har iallafall ett rum över som jag ska göra till mitt och som ett gästrum. Ni ska få se hur det ser ut just nu och förhoppningsvis senare (jag har börjat spackla lite) jag har lite tankar om hur iallafall. Jag fick dessa två ljusstakar av mannen samt tuppen och kycklingen snygga va? Han tyckte att jag varit SÅÅÅÅÅÅÅÅ duktig under veckan!!!!!!!!......Ni behöver Inte säga att man måste släppa sina barn ,det vet jag faktiskt (men lite jobbigt är det iallafall)...Den lilla söta kaninen ska vårat barnbarn få till påsk den är lika söt som hon........Jag ger er en massa påskpussar för allt snällt ni skriver till mig det värmer gott ska ni veta......ha det bra under veckan och hoppas att vi får lite sol på oss.........;-)........Kram/Majsan









23 kommentarer:

Färjtorp sa...

Så fint!! Måste vara konstigt när barnen flyttar och det blir helt tomt och tyst! Som du säger kan man längta efter såna dar ibland när man har småbarn...
Hoppas du har en härlig helg.

/Johanna

Stina sa...

Jaha ja. Det är därför man fått sakna dig så förbaskat denna vecka. Kärring!!:-)

Hm! Angående ditt inlägg...bara om du klär ut dig till ägg.:-D

Förresten tycker jag att jag kan få det där rummet hos dig.
Ska fråga Oskar. Puusssss min BrAAAAAAAAsa. Stina

Stina sa...

Förresten min kära kärring. Har du köpt nytt till det där rummet nu? Plöss

Anna och Lotta sa...

As usual!
Utsökta saker & utsökt smak.

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilken rar man du har!! Jo, omställningar är alltid jobbiga, stora som små men du får vara glad att du har barn och barn som står på egna ben!
Vilka underbara saker du har, som vanligt! Jag blir så avis! Gulliga påskpynt och båda de där borden är så snygga! Gästrummet ser jag fram emot att se!! Ha en bra veckan Majsan så ses vi snart igen! Mari.

Signe sa...

Äsch...min kommentar kom inte in. Ville i alla fall säga att det var väldans fina bilder du bjuder på och hoppas du får en bra andra barnfri vecka! Du får pyssla lite i rummet så du får annat å tänka på! Kul att se ett inlägg från dig igen..d var länge sen sist! :)

Anna sa...

Jag förstår att det känns lite sorgligt när barnen flyttat hemifrån. De lämnar ju ett stort tomrum efter sig.
Mina barn lär väl flyga ur boet inom sådär 7-8 år. Dottern är 15 sonen 13...Så det är ett tag kvar.
Vad mysigt ändå att kunna få fixa och göra om ett rum till ens eget! Ser fram emot bilderna på ditt projekt.
Söta fåglar..Har en likadan höna själv...
:)Anna

Lotta sa...

Hej min sköna höna! Så du har blivit ensam i veckorna nu. Kan tänka mig att det känns konstigt! Fast du har ju fått ett extra rum att inreda, inte helt fel!

Här är det bara bra, har hållit på i trädgården hela dagen, så jag är lite seg i kroppen nu känner jag. Och så har jag ju såklart fått målat mina två fat!

Många kramar till min lilla gumma!
Lotta

elin1976 sa...

Det høres så flott ut at man må gi slipp på sina barn.... Jeg synes det høres skremmende ut. Godt det er lenge til hunprinsessa flytter fra oss.
Du er jo så heldig og ha fått barnebar som du kan pussla med. Det kommer nok foreldrene til å sette pris på når de trenger barnevakt ol. Ha en fin påske, Majsan. Kos deg. Finn noen hobbyer og lag deg et pyssel rom som bare er ditt. Lykke til. Masse klemmer fra Elin:O)

hulukvarn sa...

Ha en bra vekca då!! fin fina saker:)

Anna sa...

Förstår dig precis, jag skulle vandra runt som en osalig ande. Min dotter har flyttat till egen lägenhet i våningen ovanför :0). Skönt, att hon bor nära. Jag har två är kvar hemma.

Men så är livet, de blir äldre medan vi bara blir yngre.

Kram o sköt om dig

♥ Pia... sa...

Så fina påsksaker...och stackars dej ..det är skitjobbigt när barn flyttar hemifrån...det fattas nåt :) men det går över som tur är...ha det så gott i solen och ska blir gôrspännande att se det nya rummet snart ....hej PIA

♥ Pia... sa...

ahhhh,.. ska du klä ut dej till ägg? jag trodde det var påskkärring :)

Interiørhuset sa...

så vakre bilder!!! Den osteklokka og de vakre lysestakene skulle jeg gjerne ha hatt selv=) Ønsker deg en flott uke og en herlig påske!

Stina sa...

Puss på dig fiabrasan. Stina

Karin sa...

Vilka fina saker du har fått! Har inte varit inne här på ett tag och nu sitter jag här och gapar. Vilket underbart sommarhus du har. Ha en fin Påskvecka! :)

SOFIE sa...

Vilken gullig man du har =) Den där lilla kyckligen har ja också!! Hönan tittade jag också på, så himmla go! =) Puss å kram!!

Jennyshemochharmoni sa...

Det kan säkert vara jättejobbigt när de flyttar! Tur att du har ett projekt att hålla på med, åsså bloggen förstås :) Ha en bra måndag! KRAMKRAM

Stina sa...

Pussgurka, det ÄR gott!

Minne sa...

Så mycket fina saker du visar. Din man är gullig som köper så fina ljusstakar till dig. Jag förstår dig precis. Jag har två utflugna och en 16 åring hemma. Väntar med fasa/förstjusning till det är dags för honom. Har lite funderat på det där med hans rum! Att få ta tag i och inreda det. Som tröst!!! ;)

Camillas Drömmar sa...

Du verkar ha så himla mysigt hemma. LÄngtar tills jag flyttar och få geja igen, nu känns det inte kul!
Den rosa lilla ballerinan var himla gullig vart har du köpt den!?

Metteflette sa...

Takk for koselig melding fra deg! Det varmer! Herlige bilder du viser av hjemmet ditt! Det er så vakkert! Ønsker deg en herlig påske! Klem fra Mette

Hem och Lycka sa...

Måste kännas underligt när alla barnen flyttat ut.. Lite sorgligt sådär kan jag tänka mig men det är ju tidens gång! Underbara saker du fått/köpt och kaninen är ju supersöt!

kramizz