Majsan shabbychic

Mitt liv med den nordiska inrednings stilen. Den som ligger mig varm om hjärtat.Mitt liv & familjs njutningsområden!

torsdag 5 april 2007

GLAD PÅSK PÅ ER ALLA..................

Jag vill önska alla er en riktigt GLAD PÅSK............hoppas att ni äter gott och dricker gott. Vi ska göra det iallafall, både äta och skåla samt hälsa våren välkommen hit till oss nordbor....Vi ska ge vårat älskade barnbarn detta i sitt ägg, mormor har shoppat loss totalt(IGEN) men kolla vilka söta saker. Man kan ju bara öppna plånboken, och handla på. Kolla vilka solglasögon, mössa, klänningar osv. och titta på dom små stövlarna. Jag hade kunnat köpa hur mycket som helst, om ni undrar fick det plats i ägget tror ni det eller.......;-)...men det gör ingenting. Om ni undrar på dom små äggen så är det till mina barn och deras respektive dom har ju alltid fått ett varsit ägg. Jag och min älskade man ska njuta av fem dars ledighet, tillsammans och med våra nära och kära.........kram på er så syns vi i BLÅKULLA i kväll/Majsan




















12 kommentarer:

Lotta sa...

Åh så fina saker! Lilla Cornelia kommer att bli överförtjust!

Ja, vi ses i Blåkulla, men jag får nog hämta upp Stina på vägen, annars kommer hon nog inte. Får ta den stora kvasten!

Puss och kram / Lotta

Stina sa...

Vad mysigt ni ska ha det då. Fy!

Gräsligt fina saker. :-) Puss

Lotten sa...

Vilka fina kläder.... stövlarna var ju helt bedårande!

Ha en riktigt skön påskhelg! Kram.

Anna sa...

Jättefina saker, så glad de ska bli. Men du... :0) vad har du för plånbok som bara kan öppna den och handla på? :0) En sån har inte jag..

Önskar dig en härlig påsk!

n o r d i n g å r d e n sa...

Den första bilden där med allt i drickväg tilltalade mej mest! ;-) Det såg väldigt inbjudande ut, du sparar väl lite tills jag kommer med kvasten!? Jag landar på din balkong eller i din stuga! Så snyggt det var med den där fjäderkransen också! Vill önska dig en riktigt God & glad Påsk med man, barn och barnbarn!! Mari.

SOFIE sa...

Ojojoj vad du skämmer bort henne ;) vad gullig du är!! Förstår att det måste vara svårt att inte handla! Gud vad mycket fint! Kommer uppskattas!!! =)Gud vad fin du hade gjort glaskupan!! Glad påsk på dej!! Pussar å kramar!!

Färjtorp sa...

Jösses vad grejor du har köpt! Lilla barnbarnet lär nog säkert bli alldeles jättefin i alla fina kläder. Glad Påsk.

/Johanna

hulukvarn sa...

Oj vad fina saker dina barn och barnbarn ska få. De kommer säkerligen att bli glada... ha en fin helg och ta det lugnt med de där goda på bänken:)

@afjo72 sa...

Hei! Så fin blogg du har, ordentlig koselig stemning her. :o)

Fortsatt god påske,
masse hilsner fra Norge!!

Signe sa...

Oj, va mycket fint du har hittat! Va kul! Det blir nog uppskattat! Ha en fortsatt fin påskhelg!...jag lovar att jag ska äta en massa gott..hihi.. :)

Jennyshemochharmoni sa...

Oj vad mycket fina saker du köpt :) Vad glad hon ska bli :) Ha en underbar påsk! Kram

Anna sa...

SÅ fina saker! Tänk om man hade en bäbis:)

Jadu vi har ätit(proppmätt) och druckit (dicker) så gott! Har just nu ett glas med gott rött vin brevid mig, när jag går igenom alla favoritbloggar!
Jag önskar dig och familjen en härlig påsk!
Kram!
:) Anna